Det bliver en stor sommer for alle danske fodboldfans. Og nu får festen et ekstra nøk opad, idet det netop er blevet bekræftet, at Herrelandsholdet skal spille alle tre kampe i gruppe B på hjemmebane i Parken.

Fredag blev der nemlig trukket lod mellem Danmark og Rusland om hjemmebanefordelen i den tredje kamp, og lodtrækningen magede det således, at Herrelandsholdet skal spille alle tre kampe i Danmark.

Landstræner Åge Hareide er glad for resultatet af lodtrækningen.

”Vi har haft en rigtig god opbakning fra vores fans i EM-kvalifikationen, og det er godt, at vi skal spille alle tre kampe på dansk grund. Nu ser vi frem til at få vores gruppe helt på plads, for vi er i fuld gang med arbejdet og forberedelserne frem mod EM-slutrunden efter kvalifikationen i mandags,” lyder det fra landstræner Åge Hareide.

Det vækker også jubel hos Lene Kryger, der er managing director for EURO2020 i Danmark.

”Folkefesten til sommer bliver kun endnu større og endda en hel del sjovere nu, når Danmark skal spille alle tre gruppe-kampe i Parken, hvor vi håber på mange danske fans på lægterne. Nu glæder vi os endnu mere til en sommer fyldt med fodboldeufori i København,” siger hun.

Med alle tre kampe på dansk grund for Herrelandsholdet står det nu klart, at holdet spiller kamp i Parken den 13. juni, den 18. juni og den 22. juni.

Der spilles også en fjerde kamp i Parken. Den 29. juni er Danmark værter for en ottendedelsfinale, som dog ikke kan blive med dansk deltagelse.

Ønsker du at købe billet til de danske EM-kampe, åbnes en ny mulighed i december, hvor endnu en billetsalgsrunde starter. Det kan du læse mere om her.