Der venter et par vigtige kampe for Herrelandsholdet i EM-kvalifikationen i september, når holdet tager på udebanetur til Gibraltar og Georgien.

Og nu har landstræner Åge Hareide afsløret, hvilke spillere han tager med på turen og som skal sikre to sejre til Danmark, og som skal give holdet det perfekte rygstød frem mod efterårets resterende kampe, der forhåbentligt ender med kvalifikationen til EURO2020, som blandt andet skal spilles i København.

Truppen tæller blandt andet spillerne Robert Skov, Joachim Andersen og Philip Billing, der alle har spillet store roller på U21-herrelandsholdet de seneste år.

Kampen mod Gibraltar spilles torsdag den 5. september klokken 20.45 på Victoria Stadium i Gibraltar, mens opgøret mod Georgien spilles søndag den 8. september klokken 18.00 på Boris Paichadze Dinamo Arena i Tbilisi.

Efter de to udekampe i september venter to hjemmekampe for Herrelandsholdet. Først en stor kvalifikationskamp mod Schweiz på hjemmebane foran et udsolgt Telia Parken, og herefter en spændende testkamp mod Luxembourg i Aalborg. Denne kamp kan man købe billet til på billet.dbu.dk.

Se statistik for truppen her