Lynscoring og sejr til oldboyslandshold trods flere afbud

Et mål efter 14 sekunder og en smal 2-1 sejr. Trods et noget afbudsramt mandskab til oldboyslandsholdets kamp i Purhus trådte kvalificerede erstatninger til og viste, at også de kan levere i holdets fjerde opvisningskamp i år.

Af: Vagn Christensen

Aldrig så snart havde dommeren fløjtet til start, før bolden lå i nettet bag en måbende Purhus-målmand. 1-2-3, og så blev oldboyslandsholdets venstrekantspiller Jacob ”Taz” Sørensen spillet helt fri, og hans hårde flade skud havnede i netmaskerne til 1-0. Et mål der vel sagtens er rekord i hurtig scoring i oldsboyslandsholdssammenhæng. Nøjagtigt 14 sekunder – heldigvis med de godt 700 tilskuere på plads ”til tiden”. Og så skete der faktisk ikke ret meget mere i første halvleg – lige bortset fra, at det jubilerende serie 3-hold flot bød op til kamp.

Anderledes gang i sagerne kom der i anden halvleg. Først diskede Steffen Rasmussen op med en fin redning på Purhus’ største chance i kampen og senere blev det tilen stor afbrænder af Christian Lundberg i banens anden ende. Midtvejs i halvlegen blev angriber Peter Graulund fældet i det kriminelle felt og klart straffespark til oldboyslandsholdet.

Det eksekverede holdets vikarierende anfører Martin Jørgensen sikkert, og så stod det 2-0. Med fem minutter igen opstod der dog spænding i opgøret, da målmand Steffen Rasmussen og forsvarer Thomas Gaardsøe misforstod hinanden. Ingen tog ansvaret for en ellers ufarlig bold, og så smuttede Purhus-angriberen Frederik Bendsen let imellem dem og trillede bolden i mål til slutstillingen 2-1 til stor jubel for hjemmepublikummet.

Oldboyslandsholdets næste - og sidste - opvisningskamp i 2019 spilles fredag den 30. august i Kværndrup på Fyn.