Stemningstribunen i Parken var mod både Irland og Georgien i juni fuldstændig udsolgt. Det gav en stor stemning til de to landskampe, der som bekendt endte med et 1-1-resultat mod Irland og en 5-1-sejr over Georgien.

Stemningstribunen er fansenes hjemmebane, når det kommer til at skabe en fantastisk og elektrisk stemning i Parken. Og nu får de mest inkarnere fans selv lov til bestemme hvad tribunen fremover skal hedde.

”Det er vigtigt for os fans, at vi får ejerskab for epicenteret for stemning til landskampe. Derfor er det helt naturligt, at fans selv bestemme hvad vores tribune skal hedde’’ siger Anders Hagen, der er fankoordinator for Herrelandsholdet i DBU.

Navngivningsprojektet er netop skudt i gang med opslag på Herrelandsholdets profiler på de sociale medier, hvor alle kan komme med forslag til tribunens nye navn.

Herefter bliver 10 nominerede udvalgt af et panel bestående af landsholdsspillere, fans og repræsentanter fra DBU.

Disse 10 nominerede bliver herefter præsenteret i en afstemning, hvor medlemmer af Herrelandsholdets Fanklub får lov til at afgive deres stemmer, og herefter vil vindernavnet blive afsløret frem mod den næste hjemmekamp for Herrelandsholdet, der er den 12. oktober i et udsolgt Parken, hvor Schweiz kommer på besøg.

”Os rød-hvide fans skriger efter at få lov til at engagere sig i alt arbejde omkring herrelandsholdet. Og derfor er helt naturligt for mig, at medlemmer af vores fanklub, bestemmer navnet på den tribune som betyder meget for os. Praktisk foregår det ved at de stemmer på deres favorit i afstemningen, som de får adgang til gennem en mail, de får tilsendt direkte. Jeg glæder mig til at se, hvad folk finder på, og hvilket navn de vælger,” siger Anders Hagen videre.

Kig forbi Herrelandsholdets profiler på Facebook, Instagram og Twitter for at sende dit forslag.

Panelet, der skal udvælge de 10 nominerede, forbeholder sig retten til at se bort fra indkomne forslag, der har sexistisk, homofobisk og racistisk karakter.