Kvindelandsholdet taber 4-0 til VM-værterne

Lars Søndergaards mandskab måtte se sig slået af Frankrig med 4-0 i aftenens testkamp i Strasbourg. Med tre mål i anden halvleg cementerede franskmændene deres favoritværdighed til sommerens VM.

Af: DBU Kommunikation

Kvindelandsholdet var til aften på besøg på Stadion de Meinau i Strasbourg hos VM-værterne fra Frankrig. Mens Frankrig forbereder sig til den sommerens VM-runde, varmer Kvindelandsholdet op til den EM-kvalifikation, der begynder til august.

Danskerne startede klart bedst ud i kampens første minutter med flere gode løb af den danske offensiv, der viste gode takter på den franske hjemmebane. En kulisse med flere end 15.000 blå tilskuere på lægterne var med til at skubbe de franske spillere mere ind i kampen, og efter 31 minutter fik Cascarino bolden i nettet til en fransk føring.

Anden halvleg blev tæt på en afklapsning af de danske spillere med et massivt fransk pres mod det danske mål. Hele tre scoringer fik Les Bleus sat ind bag Katrine Abel i målet før dommeren fløjtede af.

Kampen endte 4-0 til Frankrig, og Danmark arbejder videre frem mod endnu en testkamp mod England den 25. maj i Walsall.