Kom til Lyserød Lørdag nu på lørdag

Lørdag den 6. oktober afholder fem fodboldklubber Lyserød Lørdag, hvor der skal samles så mange penge ind som overhovedet muligt til Kræftens Bekæmpelse. Kom og støt op om indsamlingen i den klub, der er tættest på dig.

Lyserød Lørdag er en landsdækkende indsamlingsdag til fordel for Kræftens Bekæmpelses kampagne 'Støt Brysterne'. Den har til formål at samle så mange penge ind til kampen imod brystkræft som overhovedet muligt.

Igen i år står FodboldDanmark sammen, når Bevæg dig for livet i samarbejde med fem værtsklubber arrangerer Fodbold Fitness-stævner til fordel for den gode sag.

75 Fodbold Fitness-hold er tilmeldt de fem stævner, og med et deltagergebyr på kr. 700,- pr. hold er der allerede samlet mere end kr. 50.000,- ind. Men for at vi kan nå op på sidste års rekordindsamling på over kr. 100.000,-, har vi brug for hele FodboldDanmarks hjælp.

Derfor håber vi at se rigtig mange til arrangementerne i de fem værtsklubber. Der er mulighed for at købe mad og drikke, hvor overskuddet går til indsamlingen, og flere steder er der også tombola med store præmier, lotteri og andet. 

Der er arrangementer i følgende fem klubber:

Log ind