Fortjener jeres projekt Danskernes Idrætspris 2018?

I 2016 vandt FC Prostata. I 2017 vandt FC Thy Piger. Hvis jeres fodboldprojekt skal være med i kampen om at vinde Danskernes Idrætspris 2018, så skal I skynde jer. Det er sidste chance for at indstille initiativer i denne uge.

Danskernes Idrætspris gives til et projekt, aktivitet eller initiativ, der på inspirerende vis er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark. Måske finder dette projekt sted i din klub netop nu?

Hvis det gør, skal du skynde dig at indstille projektet – det er sidste chance i denne uge. Indstillingen laves nemt ved at udfylde skemaet på denne side.

Med prisen følger kr. 100.000,-. Vinderen kåres ved DR’s show, Sport 2018, lørdag den 5. januar 2019 i Boxen i Herning. Du kan vinde billetter til showet, hvis du indstiller et initiativ, der ender blandt de tre finalister. 

Der er gang i masser af spændende projekter i FodboldDanmark
En meget stor del af den danske befolkning har på en eller anden måde tilknytning til en fodboldklub, og der er sat gang i rigtig mange inspirerende ting rundt omkring i fodboldens verden. Kender du til et projekt, der fortjener prisen, og hvor de kr. 100.000,-, som følger med, kunne give et ekstra rygstød til projektet, så er det bare med at skynde dig med indstillingen. 

I 2016 vandt FC Prostata prisen. Læs mere her
I 2017 vandt FC Thy Piger. Læs mere her

Log ind