Skjold Birkerød tjente mere end 20.000 kroner! Din klub kan gøre det samme

Den er god nok. Ved at sælge ’Plads til Alle’-julekalenderen, som DBU og Red Barnet laver i fællesskab, tjente Skjold Birkerød sidste år mere end 20.000 kroner. I år er planen at gøre det igen, fortæller Jannie Prehn, der er holdleder i Skjold Birkerød.

Det er ikke kun skudtræning og finter, der er i højsædet, når der bliver trænet fodbold i klubberne i disse dage. ’Plads til Alle’-julekalenderen bliver nemlig også solgt.

Julekalenderen er lavet i et samarbejde mellem DBU og Red Barnet, hvor fodboldklubber og andre foreninger har mulighed for at tjene mere end 20.000 kroner direkte til klubkassen. Det er andet år i træk, at ’Plads til Alle’-julekalenderen er på markedet.

Skjold Birkerød toppede salgstallene sidste år, hvor de endte med at tjene mere end 20.000 kroner. Og pengene faldt på et tørt sted.   

”Pengene er blandt andet gået til nyt klubtøj, hvilket har været rigtig fedt. Og så gik nogle af pengene også til andre i nød” siger Jannie Prehn, som er holdleder for årgang 2004 i Skjold Birkerød.

Udover at tjene penge til holdet, så kan det faktisk også være meget sjovt at sælge Julekalenderen, uddyber hun.

”Man kan vælge sit eget billede på kalenderen, og det havde vi gjort, så det var jo sjovt. Derudover gik der lidt sport i den på holdet, og der var faktisk en på holdet, der alene solgte 70 lodder. Det var ret imponerende”

Og det er faktisk ikke så svært at tjene et pænt beløb til klubkassen. Sælger man blot 500 eksemplarer af kalenderen, kommer der 10.000 kroner direkte ind på kontoen. Der er altså meget at hente.

Jannie Prehn er da heller ikke i tvivl om, at de skal sælge julekalenderen igen i år.

”Det skal vi helt klar. Der er der ingen tvivl om,” siger hun.

Man vælger selv motivet

Hvis man er hurtigt ude, kan man stadig nå at bestille en julekalender, hvor man får mulighed selv at vælge det motiv, man gerne vil have på kalenderen. Det kræver blot, at kalenderen bliver bestilt inden den 9. november.

Hvis man ønsker et standardmotiv kan man bestille frem til den 20. november

Du kan bestille julekalenderen her.

Log ind