MENU

Få sundhedsfaglig hjælp til en god start på Fodbold Fitness i jeres klub

I forbindelse med Motionsfodboldens Dag den 9. juni 2018 har I mulighed for at få hjælp til at starte et nyt motionsfodbold- eller Fodbold Fitnesstilbud op for lokale motionister. Et særligt SDU-forskerkorps, der er specialister i sundhedseffekter omkring og organisering af fodboldtræning, står nemlig klar til at hjælpe jer.

Hvis du går med tanker om at starte Fodbold Fitness op i din lokale klub, så har du nu en helt særlig mulighed på Motionsfodboldens Dag. Her tilbyder et landsdækkende forskerkorps under ledelse af Professor Peter Krustrup fra Syddansk Universitet (SDU) nemlig at komme ud til jer og give jeres nye tilbud en ordentlig sundhedsindsprøjtning.

På dagen vil I kunne få en forsker ud, der kan give en kort fortælling om de helt særlige sundhedsfordele ved Fodbold Fitness. Dette vil kunne være med til at motivere de fremmødte på dagen til at starte til Fodbold Fitness hos jer, fordi de bliver endnu mere opmærksomme på de mange sundhedsgavnlige effekter af træningen. Forskerkorpset vil også hjælpe med at introducere konceptet til deltagerne på dagen og afvikle en god åben træning.

Læs mere om denne særlige mulighed lige her.

Log ind