MENU

NIELS LODBERG FÅR ÉN SPILLEDAGS KARANTÆNE

Assistenttræner for SønderjyskE, Niels Lodberg, er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt én spilledags karantæne, da det er blevet vurderet, at han i pausen af kampen mod AGF overtrådte Etisk kodeks.

SønderjyskE spillede lørdag den 19. maj 2-2 mod AGF på Ceres Park i Aarhus. Niels Lodberg blev i pausen bortvist af kampens dommer, Sandi Putros, for direkte henvendt til dommeren at sige: ”Det er sgu da kun fordi, at du bor i byen, at du dømmer det straffespark.”, hvorved dommeren, Sandi Putros, følte, at SønderjyskE-assistenttræneren stillede spørgsmålstegn ved Sandis integritet.

Sagen er blevet behandlet af Fodboldens Disciplinærinstans med inddragelse af kommentarer fra SønderjyskE. Fodboldens Disciplinærinstans er kommet frem til, at Niels Lodberg med sin bemærkning stiller spørgsmålstegn ved dommerens upartiskhed, at han har udvist usportslig, illoyal og usømmelig adfærd og at SønderjyskE-assistenttræneren med sin opførsel i pausen har overtrådt Etisk kodeks. Niels Lodberg er derfor blevet tildelt én spilledags karantæne. Karantænen skal afsones i SønderjyskEs returkamp mod AGF tirsdag den 22. maj 2018.

Du kan læse hele kendelsen her:

Log ind