MENU

DBU sætter 400 ekstra VM-billetter til salg

Danske fans får ekstra mulighed for at støtte VM-holdet til ottendedelsfinalen mod Kroatien. DBU sætter 400 ekstra billetter til salg, og FIFA frigør løbende flere billetter.

Det danske VM-hold er klar til ottendedelsfinalen mod Kroatien på søndag
Nu får danske fans ekstra mulighed for at købe billet og støtte holdet på Nizhny Novgorod Stadium.  

DBU har netop sat 400 ekstra billetter til salg. Billetterne skal købes inden i aften klokken 21, hvorefter de overgår til åbent salg via FIFA. 

Køb billetter her: billetsalg.dbu.dk 

"VM-holdet oplevede en fantastisk opbakning til kampen mod Frankrig med tusindvis af danske fans på stadion i Moskva. Derfor håber vi, at så mange danske fans som muligt har lyst til at ta’ rejsen til ottendedelsfinalen mod Kroatien,” siger Jakob  Høyer, kommunikationschef i DBU. 

Udover de ekstra billetter hos DBU har fans mulighed for at købe billet via FIFA.com, der løbende frigør billetter til kampen. Nizhny Novgorod Stadium har plads til 45.000 tilskuere og forventes at være udsolgt til kampen. 

Billetsalget til ottendelsfinalen begyndte allerede i december sidste år. DBU har fået tildelt otte procent af billetterne til salg i den første salgsperiode fra primo december til slutningen af januar. Derefter overgik billetterne til åbent salg til andre fans. Der har været ’udsolgt’, indtil gruppekampene blev spillet, men de sidste dage har andre fans, formentlig fra Peru og Australien, sendt deres billetter retur, så de nu er i åbent salg via fifa.com.

DBU planlægger at lave aktiviteter i Nizhny Novgorod for de danske fans forud for kampen.

 Følg med på Herrelandsholdets Facebook-profil samt i Facebook-gruppen ’Danske Fans på Udebane’ for praktisk information.

Log ind