Dansk storsejr over Ungarn

De danske kvinder vandt hele 5-1 på hjemmebanen i Viborg, og tog dermed et vigtigt skridt mod VM.

Det var et opsat dansk hold, der løb på banen på et tætpakket stadion i Viborg. Fra starten af kampen dominerede Lars Søndergaards-tropper opgøret, og de danske kvinder skabte mange chancer. Alligevel var det Ungarn, der stik i mod spil og chancer bragte sig foran midtvejs i første halvleg. Kort før pausen udlignede Nadia Nadim, og den danske spydspids nåede også at bringe Danmark i front, inden de to mandskaber skulle i omklædningsrummene.

Starten af anden halvleg startede ligeså godt, som den første sluttede. Simone Boye bragte nemlig Danmark på 3-1. Senere i halvlegen udbyggede Theresa Nielsen den danske føring til 4-1, og til sidst lukkede kaptajn-Harder kampen med scoringen til 5-1.

Se de to Nadia Nadim mål, der åbnede festen nedenfor.