MENU

Konference: Danmark skal blive endnu bedre til at talentudvikle

320 trænere, talentansvarlige og andre har den 9. og 10. januar diskuteret talentudvikling i dansk drengefodbold på en stor konference i Kolding. Én ting står klart: Vi er dygtige i Danmark, men kan blive endnu bedre.

For knap to måneder siden kvalificerede det danske herrelandshold sig til VM med en flot sejr i Irland, og flere ungdomslandshold kan i løbet af foråret ligeledes kvalificere til slutrunder. 

Men de flotte resultater i rødt og hvidt er ikke ensbetydende med, at vi gør alt rigtigt i dansk talentudvikling, og derfor har 320 trænere, talentansvarlige og andre fodboldinteressenter været samlet på Hotel Comwell i Kolding for at snakke og diskutere dansk talentudvikling den 9. og 10. januar. Hvilke knapper kan vi skrue på for at blive endnu bedre til at udvikle spillere?

Englands landstræner, Gareth Southgate, Islands kvindelandstræner, Freyr Alexandersson, samt de tre Superligatrænere Kasper Hjulmand, Claus Nørgaard og David Nielsen har over de to dage været blandt oplægsholderne for at inspirere og komme med input til debatten. Øverst i artiklen kan du se et videoindslag fra konferencen. 

Log ind