MENU

Store Trænertræf: Her er programmet

Årets program på Store Trænertræf 10.-11. november byder på en bred vifte af oplægsholdere fra forskellige dele af fodboldens verden. Oplev blandt andre Morten Bisgaard og Lene Terp – der er indhold for trænere på alle niveauer.


Programmet spænder vidt på årets Store Trænertræf. Det eftertragtede og traditionsrige trænerarrangement rummer oplæg om alt fra børne-, ungdoms- og seniorfodbold til mere specifikke emner som pige-/kvindetræning, talentudvikling og taktisk historie.

Todagesseminaret finder sted den 10.-11. november 2017 i Vejen Idrætscenter og samler trænere fra hele landet til inspirerende oplæg, masser af praktik på fodboldbanen og erfaringsudveksling. Det henvender sig til alle interesserede trænere på alle niveauer.

Skal du være én af de mange deltagere på Store Trænertræf, så tilmeld dig her

Inspirerende oplæg og masser af praktik

I år kan du blandt andet opleve ass. U17-landstræner, Morten Bisgaard, som har en lang prof- og landsholdskarriere bag sig. Han har de seneste 5 år researchet på taktikkens historie i dansk og international fodbold og vil bl.a. komme ind på de markante trænere, der gennem tiden har gjort en forskel.

Fredag eftermiddag kan du også møde DBU’s nye talentchef på kvindesiden, Lene Terp, der efter det seneste stormvejr om kvindelandsholdsaftaler, vil bringe os tilbage på banen med sit syn på talentudvikling for piger.

Lørdagens program starter med børnefodbold og går videre over talentudvikling på ungdomssiden, hvor der er fokus på 1vs1-situationer. De fleste programpunkter består af både teori og praktik – se det fulde program nedenfor.

Program
Fredag 10. november 2017
14.00
Velkomst ved Peter Rudbæk, Trænerudviklingschef i DBU
14.30
Morten Bisgaard, ass. U17-herrelandstræner og tidl. prof. spiller
”Taktikkens historie”: Hvordan er vi kommet frem til nutidens 4-3-3 formation? Den danske udvikling på den taktiske front er bl.a. påvirket af udenlandske trænere. Få Morten Bisgaards bud på, hvilke trænere, der har gjort en forskel og deres tanker bag det taktiske spil. Du får et unikt indblik i taktikkens udvikling i dansk og international fodbold.
15.30
Pause & kaffe
16.00
Lene Terp, DBU talentchef Kvinder og tidl. ass. kvindelandstræner
Talentudvikling, kvalificeret træning, elite eller bredde: Hvad er god træning, og hvordan planlægger vi god træning? Talentudvikling i dansk pige- og kvindefodbold. I træningen vises eksempler på, hvordan der kan arbejdes med tempo og kvalitet i øvelser og spil.
(teori + praktik)
18.00
Middag & networking
20.45
Storskærm Playoff: Sverige - Italien
Lørdag 11. november 2017
7.00
Morgenmad & networking
8.00
Claus Frank-Nielsen, DBU Talenttræner og tidl. ungd.koordinator i Lyngby BK
”Børn skal træne fodbold”: Fodboldfagligheden i børnefodbold er i fokus, når der bl.a. arbejdet med ”Fodbold som et spil” i teori og praktik. I både teori og praktik relateres til både ungdom og senior. Efterfølgende suppleres indlægget med holdninger, reflektioner og debat.
(teori + praktik)
10.15
Pause & kaffe
10.30
Thomas Lollike, U19 elitecheftræner i Lyngby BK
”Hope for success": Det at turde spille en medspiller med en mand i ryggen. Det mentale i at turde i fodbold til fear of failure for derigennem af udvikle spillerne. Internationalt har vi i Danmark svært ved at klare os 1vs1 både defensivt og offensivt. Vi bliver ofte nødt til at være 2vs1.
(teori + praktik)
12.30
Frokost & networking
13.15

Anders Madsen, bl.a. tidl. talentchef i AGF og AC Horsens
”1vs1 – uddannelse til fremtiden”: Projektet er det måske vigtigste tema i talentudviklingen de kommende år. Få indblik i, hvorfor projektet er vigtigt, hvad vi fokuserer på i 1vs1 – og ikke mindst hvordan vi træner det.
14.30
Tak for denne gang
Træffet tæller i kursusregnskabet

Husk, at Store Trænertræf giver hele 10 timers refreshment for trænere med B- eller C-licens.

Tilmeld dig allerede nu

Du kan tilmelde dig Store Trænertræf her - sidste frist for tilmelding er 3. november.

Pris

Det koster 1.500 kroner at deltage i Store Trænertræf og 1.900 kroner, hvis du ønsker at overnatte. Overnatningen foregår i to-fire-sengsværelser.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9954.
Log ind