MENU

Dansk Fodbold Award sparker bolden op til fansene

Kanal 5 og DBU gentager succesen fra sidste år og blænder endnu engang op for Danmarks store fodboldunderholdningsshow ’Dansk Fodbold Award’. Vi ruller den røde løber ud i Forum Horsens og disker op med mere faninvolvering og en spritny pris.Komiker og tv-vært Carsten Bang står endnu engang i spidsen for hædersfesten, når Kanal 5 og DBU fejrer 25-året for EM ’92-triumfen og stiller skarpt på de største fodboldbedrifter i 2016. Showet vises på Kanal 5 den 20. marts 2017 fra kl. 20.00. 

I år præsenterer DBU en helt ny pris, nemlig ’Årets 3F Ligaspiller’, og så får fansene endnu større indflydelse, da det for første gang er dem, der bestemmer, hvem der løber med prisen som ’Årets Kvindelige Spiller’.

Som tidligere år er det stadig fansene, der også suverænt bestemmer, hvem der løber med priserne i kategorierne ’Oddset Årets Mandlige Spiller’, ’Carlsberg Årets Mål’ og ’En Del af Noget Større’. Og så skal en række nye medlemmer optages i den eksklusive ’Fodboldens Hall of Fame’.

”Vi glæder os meget over igen at kunne vise 'Dansk Fodbold Award' på Kanal 5. Vi ser frem til i tæt samarbejde med DBU at samle hele fodboldnationen på Kanal 5 til et forrygende show, der hylder de største fodboldbedrifter i 2016," siger Me Foss Andersen, underholdningschef på Kanal 5.

Publikum bliver en del af noget større

Som noget helt nyt er det i år muligt at blive publikum til den storslåede aften, der bliver sendt på Kanal 5. Billetsalget til aftenen skydes i gang den 20. februar på billetsalg.dbu.dk og giver fodboldfans en unik mulighed for at være med på første række.

Både publikum og Kanal 5-seerne kan se frem til et underholdende tv-show med en lang række mindeværdige prisuddelinger til årets største fodboldprofiler fra en række af landets prominente komikere, skuespillere og fodboldprofiler. 

”Jeg glæder mig enormt meget til endnu en gang at hylde hele fodbolddanmark i samarbejde med Kanal 5, som sidste år leverede et fantastisk underholdende show. Derudover ser jeg frem til de nye tiltag med Årets Kvindelige Spiller som en publikumspris og kåringen af Årets 3F Ligaspiller. Vi har igangsat en ny kommission med Helle Thorning-Schmidt som formand, der skal få flere kvinder og piger på banen. Derfor er det glædeligt med de nye kvindetiltag til Dansk Fodbold Award,” udtaler Katja Moesgaard, adm. direktør i DBU A/S. 

Alle de nominerede offentliggøres løbende frem mod showet. Når alle nomineringer er offentliggjorte, er det muligt at stemme på publikumspriserne på dfa17.dk, mens de øvrige priser kåres af særligt udvalgte juryer.

Priser ved Dansk Fodbold Award 2017:
Årets Kvindelige Spiller
Oddset Årets Mandlige Spiller
Årets 3F Ligaspiller
Årets Alka Superligaspiller
Årets Kvindelige Talent
Langelænder Årets Mandlige Talent
Årets Træner
Årets Dommer
Årets Fodboldklub
Carlsberg Årets Mål
Fodboldens Hall of Fame
En Del af Noget Større-prisen (uddeles ikke under tv-showet)

For mere kontakt om ’Dansk Fodbold Award’ kontakt PR Executive Camilla Henriksen: 20 62 20 19 / camilla_henriksen@discovery.com eller kommunikationsmedarbejder Eva Hindby 43 26 22 75/ evah@dbu.dk

Log ind