Tag dommerkort med andre unge

Hvis du går rundt med en dommerdrøm i maven, kan du bruge en uge af din sommerferie på at tage dommerkort med andre fodboldglade unge.


Er du mellem 15 og 20 år, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med dommerfaget, har du nu mulighed for at tage på fodbolddommerskole i sommerferien. Fodbolddommerskolen foregår i Taastrup, hvor DBU Dommerakademi inviterer på fem fodboldfaglige dage med masser af fokus på spillets vigtige beslutninger.

Fodbolddommerskolen foregår i uge 31 fra d. 31. juli til 4. august på Tåstrup FC’s anlæg. Der vil i samme periode være fodboldskole i klubben, og her får deltagerne deres første smagsprøve på dommergerningen, når de skal dømme træningskampe mellem fodboldskolens hold. Ugen afsluttes med en eksamen, som giver dommerkortet med hjem.

Kirsten Christensen, der er uddannelseskoordinator i DBU Sjælland, håber, at der igen i år, bliver fyldt op på kurset.

- Vi har fem rigtig gode dage, hvor en masse unge mennesker kan få lov at nørde fodbold sammen og hygge sig socialt. Der er et rigtigt godt fællesskab, og vi er glade for at give de unge mennesker muligheden for at knytte nogle bekendtskaber på tværs af fodbolden samtidig med, at de tager deres dommerkort, siger hun.

Hvis du er interesseret i Fodbolddommerskolen, kan du læse meget mere i invitationen, som du finder her. Du er også velkommen til at tage kontakt til Kirsten Christensen på 4634 0731, hvis du har spørgsmål.

Der bliver holdt et tilsvarende arrangement i samme tidsrum i Storvorde ved Aalborg. Det kan du læse mere om her.


Log ind