Superligadommer Lars Christoffersen stopper karrieren

Superligaens mest erfarne dommer, Lars Christoffersen, lægger fløjten på hylden ved udgangen af indeværende sæson. 44-årige Christoffersen har 12 år som Superligadommer, seks år som FIFA-dommer og finalen i DBU Pokalen i 2012 på sit flotte CV.


Foto: fodboldbilleder.dkLars Christoffersen, 44 år, har besluttet at indstille karrieren når Superliga-sæsonen når til vejs ende. Ud over 177 kampe i de 12 sæsoner Christoffersen har været dommer i Superligaen, er det også blevet til 19 kampe internationalt over seks år som FIFA dommer.

Det er en dygtig dommer med stor autoritet, som dansk fodbold snart siger farvel til.

"Vi er rigtigt ærgerlige over, at Lars har valgt at stoppe karrieren. Men vi har hele vejen haft en super god dialog med Lars om det - og har fuld forståelse og respekt for hans prioritering og beslutning. Men vi mister en erfaren, dygtig og stærk dommer med stor autoritet og lederskab inde på banen. Klubberne kender ham, og man ved, at Lars altid leverer varen, når han har ledelsen af en kamp. Vi håber på sigt at se Lars i en rolle indenfor dommermiljøet, når tiden og lysten er klar til det. Vi kan kun sige Lars en stor tak for indsatsen gennem mange sæsoner," siger formand for dommergruppen, Henrik Nystrup Kragh

Lars Christoffersen ser tilbage på sin dommerkarriere med stor glæde, men tiden var kommet til at starte på et nyt kapitel.

”Jeg har været begunstiget at have haft verdens bedste hobby. Jeg har været dommer i 26 år, hvoraf de sidste 12 år har været på topniveau i Superligaen. Her har jeg haft utroligt mange gode oplevelser med kampe i såvel Danmark som udland, som jeg vil se tilbage på med stor glæde og stolthed. Jeg føler, at tiden nu er moden til at prioritere anderledes og give stafetten videre til yngre kræfter," fortæller Lars Christoffersen.

Indrangeringsgruppen vil på møde i juni måned beslutte truppen af Superligadommere for den kommende sæson, herunder om Lars skal erstattes af en ny dommer i rækken, eller om kampene skal fordeles på de øvrige dommere i rækken.

Log ind