Nørrebro FF vinder næste live-stream

Serie 5-klubben Nørrebro FF er det andet hold til at vinde live-stream og kommentering af en kamp i DBU Pokalen. Den nyopstartede klub er meget stolt over muligheden og vil belønne seerne med underholdende fodbold, når Amager FF kommer forbi Kløvermarken tirsdag aften.


Foto: Nørrebro FF

Efter endnu en runde med flere fine ansøgninger fra klubber rundt om i det danske land har DBU valgt det næste hold til at få en pokalkamp live-streamet på pokaltv.dbu.dk med flere kameraer, kommentatorer og en reporter til at fange reaktionerne på sidelinjen. 

Tager ansvar i lokalsamfundet

Nørrebro FF er vinderen på baggrund af en indstilling, hvor klubbens engagement og passion både for spillet på banen, men i lige så høj grad for det, der sker uden for grønsværen, skinnede igennem. I lokalsamfundet gør spillere og klubfolk nemlig en stor, frivillig indsats.  

”Vi er helt vildt stolte og glade for den eksponering, vi får med at få vist kampen. Vi vil gerne bruge det til at vise det første seniorhold frem, som skal være flagskibet for en klub på Nørrebro, der kan stå for socialisering og inddrage de forskellige sociale lag,” siger Nørrebro FF’s sportschef, Oliver Fredsted.

Klubben blev grundlagt i 2016 og har sin daglige gang i Serie 5, hvor holdet buldrer mod oprykning med 12 sejre ud af 13 mulige. Hele 73 gange har holdet fået netmaskerne til at ruske, og det skyldes en sammensætning af spillere i starten af 20’erne. Spillerne kender hinanden rigtig godt som gamle eller nye kammerater, og flere har erfaring fra divisionerne eller danmarksserien. 

Derfor er Oliver Fredsted også optimistisk på holdets vegne, selvom modstanderen i DBU Pokalens 1. runde er Amager FF, der hører til i Serie 1. 

”Vi er selvfølgelig underdog, men vi glæder os til at møde hårdere modstand, end vi gør i vores turnering til daglig,” siger Fredsted og tilføjer, at Nørrebro FF ”helt sikkert vil underholde med offensiv fodbold og nogle lækkerier.”

Pokalkampen mod Amager FF finder sted i morgen aften kl. 18.15 i Kløvermarken, og du kan se opgøret live lige her

Vind næste live-stream eller tur til pokalfinalen

Dit hold kan blive efter Føllenslev-Særslev IF og Nørrebro FF til at få vist jeres pokalkamp live ved at sende en ansøgning til de kommende runder. Det gør I lige her. Derudover får din klub mulighed for selv at uploade underholdende højdepunkter og mål fra jeres pokalkampe til pokaltv.dbu.dk, hvor de bedste mål og jubelscener eller andet bliver kåret og vist frem i vores nye magasinprogram om DBU Pokalen. 

Vinder jeres hold rundens mål – vinder hele holdet en tur til pokalfinalen. I kan uploade jeres bud på rundens mål lige her

Log ind