MENU

Få mest mulig gavn af DBU's IT-tilbud

KlubOffice, KampKlar, Fodboldapp og Mit DBU er alle IT-systemer, som klubberne kan gøre brug af. Med et klubkursus kursus får I øget indsigt i systemerne og hvordan de spiller sammen, så I kan få mest mulig gavn af dem.


____________________________________________________________

DBU's IT-systemer indeholder en lang rækker funktioner, der gør det både sjovere og lettere at være klubleder, træner og spiller. 

Systemerne spiller i stigende grad sammen, og med klubkurset Klubbens IT-værktøjer kan I få opgraderet jeres viden om hvordan. Det kan hjælpe jer til en lettere klubhverdag.

Om kurset "Klubbens IT-værktøjer"
Kurset afholdes i jeres egen klub, hvor en instruktør kommer ud og guider jer rundt i DBU's IT-systemer. I bestemmer selv, hvem og hvor mange I inviterer med på kurset.

Det kan f.eks. være, at I ønsker:
 • En generel gennemgang af sammenhængene mellem og mulighederne i de forskellige systemer for bestyrelse og trænere
 • En mere grundig gennemgang af f.eks. KlubOffice for 2-3 personer fra bestyrelsen 
 • En gennemgang af trænerværktøjerne i Fodboldapp’en, KampKlar og på Mit DBU, med fokus på holdkort, kommunikation internt på holdene og meget mere - f.eks. i forlængelse af et trænermøde. 

Hvordan jeres kursus skal vinkles, aftaler I blot nærmere med instruktøren, som vil kontakte jer, når I har booket et kursus.

Bestiller I kurset nu, kan I få det med rabat. De 200 første klubber på landsplan, der bestiller kurset, får det nemlig til en samlet pris på kr. 950,-, uanset hvor mange kursister, der deltager. 

I bestiller kurset Klubbens IT-værktøjer her.

OBS! KlubCMS er ikke en del af dette kursus. Se mere om KlubCMS-kurser her.


En del af "Lettere og tættere"

Det nye IT-klubkursus udspringer af en samlet indsats hos DBU og lokalunionerne kaldet "Lettere og tættere". Titlen dækker i al sin enkelthed over en række tiltag, der kan være med til at styrke klubberne i deres daglige driftsopgaver. Foruden ovenstående kursus er der fokus på:
 • Klubkursus - KlubOffice økonomisupport
  Klubberne kan bestille et kursus til afholdelse i egen klub, hvor en KlubOffice-økonomisupporter kommer på besøg i klubben og gennemgår økonomiopsætningen i KlubOffice og kommer med gode råd. Kan bestilles - læs mere her.
 • Nyt kontingentsystemet: 
  Systemet skal gøre lettere at udsende kontingent. Via en abonnementsaftale, kan medlemmet give klubben lov til at trække penge på personens kreditkort. Derudover kan KlubOffice automatisk udsende opkrævninger på en valgt dato. Status: Under udvikling - forventes klar i foråret 2016.
 • Formandsnetværk: 
  Der etableres netværk for klubformænd, så klubformænd kan spare om relevante problemstillinger og udfordringer. Status: Er kørende i de fleste lokalunioner
 • Netværk for administrativt ansatte i klubberne: 
  Flere og flere klubber har efterhånden ansatte, der tager sig af administrative opgaver i større eller mindre omfang. Der etableres netværks- og uddannelsestilbud for disse, som de kan drage nytte af i deres arbejde i klubben. Status: Udbudt - læs mere her.
 • Netværk for klubbers børne-/ungeansvarlige: 
  Der etableres netværks- og uddannelsestilbud for klubbernes børne- og ungeansvarlige, som de kan drage nytte af i deres arbejde i klubben. Status: Udbudt - læs mere her.
Følg med løbende på DBU og lokalunionernes hjemmeside for den videre udrulning af "Lettere og tættere".Log ind