MENU

Stærk trup skal sikre EM-kvalifikation

Både Christian Eriksen og Simon Busk Poulsen er tilbage efter skader, når landsholdet i næste uge møder Portugal og Frankrig – en trup, der også har midterforsvareren Jannik Vestergaard blandt de 23 navne.

Bendtner_Kvist_500

www.fodboldbilleder.dk


Der var smil ved dagens pressemøde i Fodboldens Hus.

For trods alvoren, der omkranser den kommende EM-kvalifikationskamp mod Portugal, var det nemlig en landstræner, der samtidig (næsten) kunne vælge frit fra alle hylder til den 23 mand store trup mod Portugal og Frankrig. Så ikke noget at sige til, at Morten Olsen var en glad landstræner, da han tirsdag eftermiddag udtog en trup tæt på stærkeste opstilling.

For Danmark skal helst sikre en sejr og tre afgørende point mod Portugal i Braga for at kunne gøre sig håb om en direkte kvalifikation til sommerens EM-slutrunde i Frankrig.

I truppen kunne han nemlig både se en Christian Eriksen tilbage fra den skade, han pådrog sig forud for de seneste landskampe, samt Simon Kjær, der hurtigere end forventet er kommet sig over den skade, han pådrog sig i Armenien. Også Simon Busk Poulsen er tilbage efter en skade.

Et andet navn, der fremgik i navnelisten er tidligere U21-landsholdsanfører, Jannik Vestergaard, der senest var med i A-landsholdstruppen, der i juni spillede mod Montenegro og Serbien.

Landstræner Morten Olsen vil muligvis udvide truppen med et par spillere yderligere efter ugens europæiske kampe.

Landsholdet samles i Helsingør søndag den 4. oktober, hvorfra de onsdag formiddag rejser til Braga i Portugal. Her får de selskab af godt 1.100 danske fans, der rejser med til Portugal for at støtte holdets kamp for EM-kvalifikation på tribunerne.

Se truppen her

Spiller
Klub
Morten ''Duncan'' Rasmussen         


Log ind