U21 fik tre vigtige point

U21-landsholdet slog Bulgarien med 1-0 i den anden EM-kvalifikationskamp og fik dermed tre vigtige point på kontoen.

Danskerne virkede klar fra start og tog også teten i kampen. De rød-hvide sad på bolden og styrede spillet, men formåede ikke at komme frem til chancerne i de første 25 minutter.

Efter 33 minutter opstår, hvad der kunne have været en kæmpe chance. Andrew Hjulsager jagter en bold på kanten af feltet. Det samme gør den bulgarske målmand. Målmanden kommer først, men mister bolden, så målet står helt frit. Hjulsager får spillet bolden videre, men danskerne formår ikke at afslutte på det ellers tomme mål.

Godt fem minutter stikker Kenneth Zohore dybt og bliver alene med en bulgarsk forsvarer. Bulgareren hiver godt i Zohores trøje på kanten af feltet, men Zohore får vredet sig fri og kommer til afslutning – desværre i sidenettet. Bulgarien slipper med et gult kort.

Et kvarter inde i 2. halvleg får Danmark spillet bulgarerne tyndt på flot pasningsspil. Frederik Børsting kommer til afslutning, men den bulgarske målmand redder med en fodparade.
Bare to minutter senere var der endnu en kæmpe chance til Danmark. Hjulsager spiller bolden på tværs i feltet til en helt fri Zohore, som ikke får timet rigtigt og derfor misser bolden.

Danmark pressede hårdt på og det virkede som om, at målet lå lige rundt om hjørnet. Og målet kom også efter 71 minutter. Andrew Hjulsager fanger bolden og går det til 1-0.

Og Danmark fortsatte presset. Bare et minut senere er det Lucas Andersen som kommer fri, men desværre rammer stolpen.

Bulgarerne lagde sig dog ikke ned. De jagtede målet og kom også til chancer blandt andet et godt langskud, som Jeppe Højbjerg dog flot piller ned.

Kampen endte 1-0 til Danmark, som dermed får yderligere tre point på EM-kvalifikationskontoen. Næste kampe for U21-landsholdet er i november, hvor modstanderne er Rumænien og Armenien.