MENU

U19-landsholdet skal finpudses inden EM-kvalifikation

Det er de små detaljer, der skal justeres og finpudses, når det danske U19-landshold tager imod Rumænien i to testkampe i Fredericia den 11. og 13. oktober.

U19_optakt_500
U19-truppen. Foto: DBU

Det er U19-landsholdets sidste chance for at teste formen og få detaljerne på plads inden det virkelig gælder. U19-landsholdet spiller to testkampe mod Rumænien den 11. og 13. oktober. To testkampe, som landstræner Bent Christensen vil bruge til, at få tingene på plads:

“Jeg vil bruge de to testkampe mod Rumænien, til at sikre mig, de ting som vi har trænet bliver afprøvet, og forhåbentlig fungerer de. Der er også nogle nye spillere, der skal prøves af inden første kvalifikation på Malta,” fortæller landstræneren.

Jagten på EM succes  

I november drager U19-landsholdet til Malta for at kæmpe om de vigtige EM-billetter, så testkampene mod Rumænien er to betydningsfulde kampe, selvom der ikke er point på højkant. Og Danmark er favoritter til at stikke af med sejren, mener landsholdsspilleren Rasmus Kristensen, der til dagligt spiller i FC Midtjylland: 

”Jeg synes, vi har vist en rigtig god form og godt spil på det seneste, så jeg forventer helt klart, at vi vinder begge kampe, for vi er stærkere end Rumænien,” siger han, mens han glæder sig over hjemmebanefordelen. 

”Jeg synes, det er sindssygt fedt, at vi spiller hjemme, og jeg håber på stor opbakning og masser tilskuere,” siger den unge landsholdsspiller.

Mød fremtidens stjerner

Det danske U19-landshold har vundet de sidste to venskabskampe mod henholdsvis Norge og Sverige, så det er et mandskab i nordisk topform, og der er derfor god grund til at komme og se holdet.

”Man skal komme og se kampene, fordi det er dygtige spillere hele vejen rundt. Vi spiller attraktivt fodbold. Vi vil hellere vinde kampene 4-3 end 1-0. Det er underholdene og god fodbold,” siger landstræner Bent Christensen. 

Kampen den 11. oktober bliver fløjtet i gang klokken 15, mens kampen den 13. oktober går i gang klokken 19, og begge kampe spilles på Monjasa Park i Fredericia. Det koster ikke noget at komme ind til kampen, så du kan ganske gratis komme ind og få en fodboldoplevelse og hjælpe fremtidens stjerner godt på vej i deres jagt på EM succes. 


Log ind