Over 2000 vil se kvindelandsholdet i Viborg

De danske fans er vilde med kvinderne! Viborgs billetsystem melder om mere end 2000 reserverede billetter til den første EM-kvalifikationskamp mod Moldova på torsdag. Og flere kommer til, siger projektleder for kampen.

Kvinde_fan_500
De danske fans vil se kvindelandsholdet i aktion. Foto: Fodboldbilleder.dk 

Det danske kvindelandshold er tilbage på den vante hjemmebane på Energi Viborg Arena, når de torsdag den 22. oktober møder Moldova i den første EM-kvalifikationskamp. Kampens betydning, de fantastisk rammer i Viborg og egnens store fodboldinteresse har givet udslag i reservationen af billetter til kampen. I går mandag meldte Viborg om knap 2000 reserverede billetter, mens det nye tal for i dag tirsdag er oppe på 2300 reserverede billetter. Og mere vil have mere, fortæller Anne Stampe Olesen, projektkoordinator i Viborg Idrætsråd til Viborgs hjemmeside. 

"Vores erfaring fortæller os, at lokalbefolkningen i højere grad booker billet i dagene op til selve kampen. Sådan er mønstret, når Viborg F.F. spiller hjemmekamp i Alka Superligaen, og sådan har det også været ved tidligere landskampe. i Viborg Derfor har vi en god tro på, at billetbestillingerne stiger yderligere de kommende dage. Især nu, hvor en masse mennesker er tilbage fra efterårsferie", påpeger Anne Stampe Olesen.

Læs hele artiklen om fodboldfesten i Viborg her.

Du kan stadig sikre dig gratis billetter til kampen på www.fitdeal.dk





Log ind