MENU

Oplev 3F-ligaen live hjemme fra sofaen

For første gang kan du opleve hele dansk kvindefodbolds absolutte topspillere, når samtlige kampe fra 3F-ligaen livestreames i weekenden. Til glæde for dig, alle holdenes fans og ikke mindst for kvindefodbolden generelt, mener kvindefodboldverdenen.

Elitedivision_web_500
I weekenden kan du opleve alle kampene fra 3F-ligaen live. Foto: fodboldbilleder.dk

Livestreaming-tjenesten Mycujoo sørger i weekenden for, at fodbolddanmark kan vælge kvindefodbold på allerhøjeste plan som underholdning, når weekendens sportsbehov skal tilfredsstilles. Samtlige kampe fra denne uges runde fra 3F-ligaen kan opleves live i weekenden, og det betyder, at du blandt andre kan opleve Brøndbys landsholdsstjerner tage imod Vejle på hjemmebane, i trygge rammer hjemme fra din sofa.

Livestreaming af kvindernes kampe er et tiltag skabt i samarbejde mellem DBU og 3F Ligaklubberne, der skal være med til at løfte interessen for dansk kvindefodbold, som man har set det i nabolandet Sverige. Det fortæller Jette Andersen, formand i Fortuna Hjørring:

”Svenskerne har i flere år transmitteret fra kampene i Damallsvenskan. Det har seernes interesse, og det stimulerer lysten blandt de unge til at spille fodbold, så de finder frem til klubberne. TV-transmissionerne er også med til at hæve spillets kvalitet. Vi har selv, når vi enkelte gange er kommet på tv, oplevet en endnu større interesse for vores hold og klub,” fortæller formanden.

Også blandt spillerne er der begejstring at føle over mere kvindefodbold bag skærmen. KoldingQ’s Sanne Troelsgaard er særligt tilfreds med de nye muligheder for fodboldoplevelser, der i foråret var direkte årsag til, at hendes mål blev kåret til månedens mål – i verden.

”Hvis kvindefodbolden på den lange bane skal opbygge en større tilskuer- og fanskare, så er det absolut nødvendigt, at 3F-Ligaens spillere og landsholdsprofiler kan ses og følges via livestreaming uge for uge, så alle lærer os at kende. Både jeg og alle de andre spillere i KoldingQ er meget positive,” fortæller Sanne Troelsgaard.

Se Sanne Troelsgaards mål, der blev kåret som månedens mål, her

Oversigt over weekendens kampe, der livestreames:

BSF

ASA, Aarhus

Ballerup Idrætspark

KoldingQ

OB

Mosevej Sportsplads

Brøndby

Vejle

Brøndby Stadion

Fortuna Hjørring

Skovbakken

Hjørring Stadion


Desuden livestreames både Brøndbys og Fortuna Hjørrings CL-kampe onsdag den 14. oktober.

Du kan finde kamptidspunkter og se alle kampene live her.


Log ind