Loyale fans får forkøbsmulighed til Danmark-Sverige

DBU ønsker at belønne loyalitet og tilbyder derfor forkøbsmulighed til de mest loyale fans til den afgørende playoffkamp mod Sverige.


Der venter et brag af en kamp i Telia Parken den 17. november, når landsholdet har mulighed for at booke billetten til EM i Frankrig. Allerede inden billetsalget er startet, er der stor interesse for at vide, hvordan man sikrer sig billet til kampen.

”Vi har oplevet en overvældende interesse for at købe billetter til kampen efter søndagens lodtrækning, og vi kunne formentlig sælge dobbelt så mange billetter, som vi har mulighed for,” vurderer Jacob Lauesen, chef for forretningsudvikling i DBU.

”Siden vi lancerede en ny billet- og fanstrategi, har vi arbejdet med et princip om at belønne loyalitet, og den kommer nu i spil, idet vi tilbyder forkøbsmulighed til de fans, der har støttet landsholdet gennem kvalifikation, og som er medlem af Landsholdets Fanklub,” siger Jacob Lauesen.

Det betyder, at fanklubmedlemmer, sæsonkortholdere samt fans med fastplads- og hattrickbilletter allerede i morgen kl. 9.00 kan købe billetter til Danmark-Sverige (max tre billetter per person).

Onsdag kl. 9.00 er det tidligere billetkøbere til EM-kvalifikationen, som får mulighed for at købe op til fire billetter til den eftertragtede kamp.

Fra kl. 9.00 torsdag morgen er der offentligt billetsalg, såfremt der er flere billetter tilbage efter forsalgsrunderne.

Efter søndagens lodtrækning har cirka 2.000 fans meldt sig ind i fanklubben for at være sikker på at få billetter til kampen. Den store efterspørgsel betyder, at DBU har været nødt til at lukke midlertidigt ned for tilmeldinger til fanklubben, som nu er oppe på omkring 6.500 medlemmer.

”Alle loyale fans skal have mulighed for at købe billetter til kampen.  For at sikre, at der stadig er billetter til salg, når 2. forsalgsrunde starter onsdag morgen, har vi derfor været nødt til at lukke midlertidigt ned for tilmeldinger til fanklubben,” siger Jacob Lauesen.

Læs mere om proceduren for billetsalget her.


Log ind