U19-landsholdet klar til afgørende kvalkampe

Landstræner Bent Christensen har udtaget truppen, der skal sparke U19-landsholdet til EM.

 
    
U19-landsholdet kvalificerede sig i november til 2. EM kvalifikation, som spilles i perioden 26. - 31. marts i Frankrig. Her skal de danske drenge op imodEngland, Frankrig og Azerbaijan, og kun nummer ét i gruppen kvalificerer sig til sommerens EM-slutrunde.

Landstræner Bent Christensen har i dag udtaget 16 af de 18 spillere, der skal sikre den danske EM-billet.

”Vi er sindssygt stolte over at have kvalificeret os til Elite Round efter en meget vellykket og velspillet kvalifikationsrunde i Portugal. Selvfølgelig erdet en svær Elite Round pulje med Frankrig, England og Azer baijan, og flere ting skal lykkedes for os, hvis vi skal have en mulighed for at gå videre.”

”Vi har en sund og realistisk tilgang til tre svære kampe. Men vi har vist ved 1. EM kvalifikation, at vi har et stærkt hold ved at stå sammen, følge gameplanen og have en god struktur på holdet. Vi har derfor en realistisk mulighed for at være med i spillet om 1. pladsen i puljen.”

”Spillerne skal være skarpe, for de vil blive matchet på øverste hylde. Vi er ikke favoritter til at gå videre, men med gode individuelle præstationer ogholdets kvalitet går vi til opgaven med ydmyghed og spænding. Den er med den attitude og tro, vi tager til Elite Round,” lyder det fra Bent Christensen.

Landstræneren udtager de sidste to spillere i truppen på søndag eller mandag.

Se truppen her.

Se U19-landsholdets program. 

Log ind