Klar, parat - billetsalgsstart!

DBU's FODBOLDSKOLE: Tirsdag den 3. marts klokken 10.00 starter billetsalget til DBU’s fodboldskoler i uge 27, mens skoler i ugerne 28 – 32 følger onsdag og torsdag.

Se her deltagernes oplevelse på DBU's Fodboldskole 2014


10 minutter!

Så hurtigt gik det, inden blandt andet Virum Sorgenfri Boldklub sidste år måtte melde om alt udsolgt - det gjaldt i Hjortshøj Egå, hvor det også gik stærkt.

Så for nogle handler det om at være hurtig på tastaturet, når billetsalget til DBU’s fodboldskoler sparkes i gang tirsdag.

Billetsalget er delt op på tre startdage

I alt 263 fodboldskoler med fodbold som det eneste fag på skemaet slår dørene op over hele landet over. DBU's fodboldskoler er i år for årgang 2000 - 2007.

  • Tirsdag den 3. marts start billetsalget til fodboldskoler i uge 27
  • Onsdag den 4. marts starter billetsalget til fodboldskoler i ugerne 28-29
  • Torsdag den 5. marts starter billetsalget til fodboldskoler i ugerne 30 og 32

Træn med landsholdet!

Hvis du købet billet inden for de første otte uger af billetsalget, deltager du automatisk i lodtrækningen om en træning med landsholdet. Hver uge trækker vi to vindere, så jo før, du køber billet, jo flere gange er du med i lodtrækningen.

Se listen over fodboldskoler her

TEMA: Sjov, fællesskab og fodbold

I 2014 introducerede vi DBU Fodboldskole Skills og i år udvider vi DBU Fodboldskole Skills, og alle deltagere uanset alder og niveau vil få en oplevelse af, at have udviklet sig som fodboldspiller, samtidig med man har det sjovt!

Der trænes alt lige fra driblinger og vendinger til finter og afslutninger, og deltagerne vælger, med trænerens vejledning, selv, hvilket niveau de vil udfordre sig selv på, og herigennem får deltageren mulighed for at udvikle egne fodboldtekniske færdigheder

Læs mere om årets tema 'Skills' her


Billetsalg

www.dbu.dk/fodboldskole kan du finde masser af information om billetsalg, inspiration, oplysninger og en lille forsmag på DBU's Fodboldskole, der afholdes i hele Danmark.

Her kan du høre om skolerne fra dem, der allerede har været på en fodboldskole, se mere om, hvordan træningen foregår og læse mere om årets tema. Du kan også læse mere om konkurrencen om at vinde en træning med landsholdet, samt finde masser af tricks og finter, som du kan afprøve hjemme i baghaven eller på fodboldbanen.


 

Log ind