Brøndby: en pris til alle de frivillige

ÅRETS FODBOLDKLUB: Brøndbyernes IF vandt fredag aften Årets Fodboldklub 2014 ved Dansk Fodbold Award – en pris som klubben fra den københavnske vestegn er 'ufattelig stolte' over, som klubbens formand udtrykker det.

Se interview med Brøndbyernes IF's fodmand, Christian Barret her. Video: Kanalsport.


”Prisen er jeg ufattelig stolt af!”

Brøndbyernes IF’s formand, Christian Barret, var en meget glad mand, da han fredag aften i Odense modtog prisen som Årets Fodboldklub 2014 på klubbens vegne:.

”Det er selvfølgelig en pris jeg er utrolig stolt over fordi den er selvfølgelig givet til de over 650 frivillige vi har i Brøndby. Det er dem der har fortjent prisen som en anerkendelse for den kæmpe forskel de gør i hverdagen i vores klub. Og dem der gør en forskel også for de mange piger og drenge vi har i vores klub.”

Der var fire klubber med i opløbet til at blive Årets Fodboldklub 2014:

Brøndbyernes IF
Nykøbing FC
Jetsmark IF
Lystrup IF

Begrundelsen for valget af Brøndbyernes IF lyder blandt andet:

”Brøndby IF er et forbillede og en inspirationskilde for andre klubber på mange områder. Både på integrationsområdet, frivilligeområdet og uddannelsesområdet, hvor klubben flere gange årligt afholder interne kurser for trænere og ledere og de over 653 frivillige, der får klubbens dagligdag til at hænge sammen. Samtidig formår Brøndby IF på bedste vis at agere i spændet mellem bredde og elite, og udnytte de muligheder eliten giver i breddearbejdet.”

Læs mere om de andre nominerede og se video fra overrækkelsen her 

Log ind