Flot sæsonstart for oldboys-landsholdet

4-1 var resultatet på måltavlen da det danske oldboys-landshold med hele fire debutanter mødte Nyborg GF i anledning af åbningen af klubbens nye idrætsfaciliteter.



Der var debut til både holdets nye sponsor, Danske Fragtmænd, samt spillerne Nicolai Stokholm, Mads Junker Kasper dalgas og Martin Jørgensen i oldboyslandsholdets første kamp i sæsonen mod Nyborg GF. Foto: www.fodboldbilleder.dk.


Forår i Danmark,er lig med både grønt græs og fodbold udenfor. Samtidig er det traditionen tro også tid til de vanlige 4-5 opvisningskampe for de gamle landsholdsspillere at rejse rundt i det ganske land. Dels for at vise, at de stadig formår det der med den lille runde, dels for at give lokale klubber rundt omkring i landet muligheden for at tjene en lille skilling på et fodboldarrangement af denne slags.

Et godt og flot initiativ, der altd bakkes op om ude i fodbolddanmark. 
Også i Nyborg, hvor godt 1.000 tilskuere var mødt frem på det istandsatte Nyborg Stadion.


Og de fik fuldvaluta for billetpengene. Flot fodboldspil, mange mål og ikke mindst fint forårsvejr – og tillige en mulighed for på allernærmeste hold at stifte bekendtskab med nogle af de spillere fra det tidligere danske A-landshold, som man måske kun har kendt fra TV-skærmen.

Det hele flot iscenesat af værterne fra Nyborg GF, der til lejligheden stillede med et hold, der helt fint matchede DBU-mandskabet. Stor cadeau til arrangørerne, der fik alle tilstedeværende til at være 'En Del af Noget Større'."

Debutmål af Junker
Efter blot 12 spilleminutter, havde landsholdet bragt sig foran hele 3-0 på mål scoret af af altid - og stadigt – myreflittige Jeppe Tengbjerg, det første på et fornemt lob over den måbende og fremstormende Nyborg-målmand, og det tredje meget let, på en stor forsvarsfejl i Nyborgforsvaret. Målet til 2-0 blev sat ind af Morten Bisgaard, på et fornemt hovedstød, der viste, at det bestemt ikke kun er som fodboldkommentator på TV, at Morten kan begå sig. Han kan stadigt det der med bolden, såvel i fødderne som altså her med hovedet.

Noget af en chokstart for de lokale bestemt ikke uefarne værter. Men de skulle åbenbart bruge lidt mere tid til at finde sammen, for først i midtvejs i første halvleg lykkedes det dem at få tilspillet sig et par gode scoringschancer – imidlertid uden særlig held, da landsholdets målmand Lars Høgh – trods sin alder – stadig forstår at nappe et par bolde, selvom der skydes hårdt og fladt ude langs stolperne.

Anden halvleg blev lidt mindre intens, men tilskuerne – og især Nyborgs angriber, Christian Ellegaard – vågnede op til dåd, da det godt 10 minutter inde i halvlegen lykkedes at få reduceret til 1-3 på et fint yderligt sat langskud, hvor den indskiftede oldboys-målmand Peter Skov Jensen ikke havde en chance for at få parreret. Glæden og jublen fra værterne og tilskuerne stilnede dog noget af, da debuterende Mads Junker godt fem minutter senere fik en friløber oppe foran – og sikkert scorede, til slutresultatet 4-1.

DBU-holdet stillede i kampen op med hele fire debutanter, midtbanefolkene Martin Jørgensen og Nicolai Stokholm og angriberen Mads Junker. Alle tre startende inde, og i anden halvleg blev Kasper Dalgas skiftet ind til sin debut. Alle 4 faldt fint ind i den særlige og kloge spillestil, holdets mangeårige trænerduo, Allan Michaelsen og Sepp Piontek vanen tro også til denne kamp havde lagt ved taktikmødet lige før kampen.

Der venter helt sikkert nye oplevelser fremover for landets tilskuere rundt omkring i det ganske land.

Se oldboys-landsholdets kampprogram her

Tid og sted     
 Fredag den 8. maj 2015 kl. 18.30, Nyborg Stadion.
Kamp:  Nyborg GF – DBUs Oldboyslandshold (2 x 30 minutter)
Anledning  Åbning af nybyggeri i forbindelse med Idrætscenteret i Nyborg
Tilskuere  1.050
Resultat  1-4 (0-3)(1-1)
Målscorere  0-1 Jeppe Tengbjerg (1), 0-2 Morten Bisgaard (4), 0-3 Jeppe Tengbjerg (12), 1-3 Christian Ellegaard (41), 1-4 Mads Junker (46).
   

Landsholdets holdopstilling:
Lars Høgh – Michael ”Mio” Nielsen – Steven Lustü – Thomas Helveg – Ulrik Laursen – Nicolai Stokholm (debut) – Morten Bisgaard – Martin Jørgensen (debut) – Steen Nedergaard – Jeppe Tengbjerg – Mads Junker (debut).

Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: 
Peter Skov Jensen – Kasper Dalgas (debut) – Michael Birkedal – Rene O. Hansen.

Læs også:
Stokholm og Jørgensen tilbage i landsholdstrøjen

Log ind