MENU

U16: Fortjent sejr over Irland

Efter en tiltrængt hviledag stod Danmark mandag formiddag over for værterne fra Irland. En kamp der var meget præget af den hårde vind, der stod ind over Gannon Park. De danske piger lod sig dog ikke påvirke af vejrforholdene og vandt fortjent 2-0.

Danmark fortsatte de gode takter fra lørdagens kamp og lod ikke Irland få meget plads i deres opbyggende spil. Efter en lidt rodet start, uden de helt store scoringsmuligheder, kom Danmark længere frem på banen, og med fine spil i dybden og skud fra distancen var de danske piger tættest på at bringe sig i front, men der manglede den sidste skarphed i indlæg og afslutninger. 

Danmark kom ud fra pausen med fornyet energi og var i den grad mere målsøgende efter pausen. Efter blot 12 sekunder kanonerede indskiftede Signe Andersen bolden på overlæggeren. 11 minutter senere havde Signe mere held med afslutningen, da hun stod rigtigt placeret i feltet og gjorde det sikkert til 1-0.

Danmark var fortsat det klart bedste hold og efter 64 minutter var Signe igen på pletten, da hun efter et hjørnespark sparker bolden i nettet og med sin anden scoring i kampen udbyggede den danske føring. Med otteminutter igen er Lærke Søndergaard tæt på at gøre det til 3-0, men endnu engang redder overlæggeren den irske keeper. 

Med sejren over Irland vandt pigerne turneringen og det var da også en tilfreds U16-landstræner, der efterfølgende kunne give en samlet status over turneringen:

"Dagens kamp mod Irland var en vanskelig kamp under vanskelige vejrforhold, men den blev kørt forholdsvist sikkert hjem. Ikke fordi vi var på cruise-control, men fordi vi fortsatte det stenhårde arbejde med og uden bold.
Turneringen generelt gav mange svar og åbnede også for en del spørgsmål, præcis som en Development turnering er sat i verden for. Det faktum, at vi præsterer godt, bruger hele truppen og vinder turneringen - sammenholdt med de mange dygtige spillere i årgangen, der ikke blev valgt til denne gang, giver selvfølgelig en vis optimisme for netop dette kuld af spillere. Jeg håber i hvert fald, at de har fået mod på elite- og landsholdslivet og vil fortsætte det gode arbejde i hverdagen hjemme i klubberne", sagde U16-landstræner Danny Jung efter mandagens sejr.

Kamprapport
Hold U16-pigelandsholdet
Kamp Danmark-Irland
Tid 23. februar 2015, kl.11.00
Sted Gannon Park, Dublin
Status UEFA Development Tournament
Resultat 2-0 (0-0)
Tilskuere 50
Dommer Deirdre Nolan
Linjedommere Natasha Valentini og Sarah Molloy
4. dommer Paula Brady
Startopstillingen
Nr. Spiller Klub
1 Josephine Madsen Brøndby IF
2 Olivia Drost FA København
4 Caroline Jacobsen BSF
8 Lærke Søndergaard © Hillerød GI
9 Maria Hovmark Brøndby IF
10 Sara Holmgaard Vejle BK
12 Benedikte Schrøder KoldingQ
14 Karen Holmgaard Vejle BK
15 Maiken Hansen Vildbjerg SF
17 Agnete Nielsen BSF
18 Frida Petersen Varde IF
Kampforløb
Min Status Spiller
51 1-0 11. Signe Andersen
64 2-0 11. Signe Andersen
75 Sin bin Irland
Udskiftninger
Min Ind Ud
41 7. Sofie Svava 10. Sara Holmgaard
41 11. Signe Andersen 17. Agnete Nielsen
41 3. Silke Seland 12. Benedikte Schrøder
41 6. Rebecca Dall 2. Olivia Drost
41 19. Kamilla Karlsen 14. Karen Holmgaard
65 13. Solveig Andersen 9. Maria Hovmark
55 5. Therese Ibsen 3. Silke Seland
66 20. Alberte Hallgren 18. Frida Petersen
Ikke benyttet
16 Camilla Sørensen Varde IF

Log ind