MENU

U16: Dansk 3-0 sejr over Tjekkiet

Der ventede U16 pigerne endnu en svær opgave, da de i dag stod overfor Tjekkiet i den anden kamp ved Development turneringen i Dublin. De danske piger var meget opsatte på at revanchere sig fra gårdsdagens nederlag og det fik de i den grad vist og vandt en flot sejr på 3-0.


Den danske startopstilling

Der var hele ni nye spillere i startopstillingen i forhold til gårsdagens kamp, og det var tydeligt fra kampens start, at pigerne havde noget, de skullebevise.

Danmark startede godt og fik lagt et højt pres på den tjekkiske bagkæde, hvilket resulterede i mange fejlafleveringer, som danskerne kunne bryde midt påbanen og derved komme frem til flere fine muligheder.

De danske piger var klart mest på bolden i starten af kampen, men alligevel var det Tjekkiet, der med et skud på overlæggeren efter otte minutter var tættestpå at bringe sig foran. Danmark fortsatte det gode offensive spil og efter 15 minutter fyrede ”Mini” et langskud afsted uden chance for den tjekkiskekeeper. 1-0 til Danmark.

Blot tre minutter senere udbyggedes den danske føring efter et flot kombinationsspil mellem Sara Holmgaard og Signe Andersen. Signe har sidste fod på bolden og2-0. Danmark sad fortsat på størstedelen af spillet og lod ikke tjekkerne få meget ro i deres opbyggende spil. De danske piger havde flere gode mulighederi 1. halvleg – bl.a. et langskud af Therese Ibsen efter 23 minutter, men overlæggeren fik afværget for tjekkerne.

Efter pausen kom de tjekkiske piger længere frem på banen og efter 12 minutter i 2. halvleg var de meget tæt på en reducering, men Josephine Madsen komflot ned og fik med fingerspidserne reddet bolden til hjørne. Danmark havde flere gode chancer i løbet af halvlegen og med et kvarter tilbage lukkede Solveig Andersen kampen med sin scoring til 3-0.

En flot dansk indsats af alle spillere, der i dag havde smidt nerverne og spillede med ro i deres opbyggende spil. Pigerne kan i morgen søndag se frem til enhviledag inden turneringens sidste kamp mod Irland på mandag kl.12 dansk tid.

”Pigernes præstation i dagens kamp var marginalt bedre end i går og dermed absolut godkendt. Forskellen fra pigernes gode præsentation mod Østrig var,at vi i dag skaber meget mere offensivt. Vi havde i dag ni nye i startopstillingen, hvilket vidner om en enorm bredde på holdet.

Jeg håber og forventer, at vi følger op på de gode præstationer, og at pigernes vilje kan give os et godt resultat på mandag mod Irland,” sagde U-6-landstræner Danny Jung efter dagens sejr.

Kamprapport
Hold U16-pigelandsholdet
Kamp Danmark-Tjekkiet
Tid 21. februar 2015, kl.13.00
Sted AUL Complex, Dublin
Status UEFA Development Tournament
Resultat 3-0 (2-0)
Tilskuere 25
Dommer Charlotte Carpenter
Linjedommere Ruth Anne Wright og Chelsea South
4. dommer Vicki Finley
Startopstillingen
Nr. Spiller Klub
1 Josephine Madsen Brøndby IF
3 Silke Seland BSF
5 Therese Ibsen Brøndby IF
6 Rebecca Dall Team Viborg
9 Maria Hovmark Brøndby IF
10 Sara Holmgaard Vejle BK
11 Signe Andersen IK Skovbakken
12 Benedikte Schrøder © KoldingQ
13 Solveig Andersen Varde IF
19 Kamilla Karlsen Hillerød GI
20 Alberte Hallgren Brøndby IF
Kampforløb
Min Status Spiller
15 1-0 Maria ”Mini” Hovmark
18 2-0 Signe Andersen
65 3-0 Solveig Andersen
Udskiftninger
Min Ind Ud
57 18. Frida Petersen 10. Sara Holmgaard
57 8. Lærke Søndergaard 9. Maria Hovmark
57 4. Caroline Jacobsen 3. Silke Seland
71 7. Sofia Svava 11. Signe Andersen
71 2. Olivia Drost 6. Rebecca Dall
71 14. Karen Holmgaard 20. Alberte Hallgren
38 15. Maiken Hansen 5. Therese Ibsen
Ikke benyttet
16 Camilla Sørensen Varde IF
17 Agnete Nielsen BSF

Log ind