MENU

Sidste chance: Spil pokalbold i foråret

Pokalfodbold er noget helt særligt, og hvis dit hold vil prøve evnerne af mod hold, som til dagligt spiller i en højere række, så tilmeld jer DBU Pokalen inden 1. marts.Det dufter af fodbold og traditioner, når DBU Pokalen snart tager hul på en ny omgang. Foto: Rie Neuchs
Danske Spil reklamerer i øjeblikket med, at en lottokupon er din adgang til at drømme. En drøm uden begrænsninger og din helt egen.

Det samme gør sig gældende med en billet til DBU Pokalen, hvor du kan drømme om at møde de helt store hold, og måske endda nå hele vejen til finalen, som bliver spillet i Telia Parken og hvor vinderen får en billet til Europa League.

For at drømmen kan blive til virkelighed, skal du dog først tilmelde dit hold til turneringen – senest på søndag, den 1. marts.

Op til syv runder i foråret

Hvis dit hold er placeret i Serie 5 eller Serie 6, og I virkelig har vind i sejlene, så kan I nå op på syv kampe i løbet af foråret. Kampe, med ægte pokalstemning og en helt særlig intensitet.

I takt med at runderne forløber, kommer der gradvist højere og højere rangerede hold med i turneringen, og det er således muligt at prøve kræfter med nogle af de højere placerede hold i lokalområdet.

Tilmelding foregår naturligvis online frem til søndag den 1. marts.

Her kan du læse meget mere om DBU Pokalen.

Log ind