Rigtige Mænd spiller da fodbold

Palle Enevoldsen fra DR-succesen, Rigtige Mænd, har spillet fodbold siden sandkassestadiet, og han er klar i mælet: Rigtige mænd spiller da fodbold.



Palle Enevoldsen fra "Rigtige mænd" elsker at spille fodbold. Foto: Palle Enevoldsen
I TV-programmet, Rigtige Mænd, er 32-årige Palle Enevoldsen kendt som gør-det-selv-manden, som ikke vil røre grøntsager med en ildtang.

Helt anderledes forholder det sig med en fodbold, når han trækker målmandstrøjen over hovedet i den lille by Østervrå som ligger i hjertet af Vendsyssel.

Han har nemlig spillet med den lille runde siden han var ganske lille, og selv om han i løbet af programmet har prøvet kræfter med alt fra mountainbike til svømning, så er det stadig fodbolden, som står øverst på favoritlisten.

- Jeg elsker fodbold, fordi det er ekstremt socialt. Mountainbike er også rigtig fedt men i fodbold er der meget mere omklædningssnak og hygge. Så derfor siger jeg altid, at så længe jeg kan spille fodbold, så vil jeg spille fodbold, siger Palle Enevoldsen, og understreger, at han stadig får et kick af at lave en god redning.

Er blevet en bedre målmand

I ”Rigtige Mænd” skal fem håndværkere ændre deres usunde livsstil, og, med hjælpe fra coach, Jacob Søndergaard, gennemføre en ”Xterra”. En udfordring, som bedst kan beskrives som en form for en offroad triatlon.

Den ændrede livsstil kan ses, når Palle Enevoldsen springer på badevægten i hjemmet i Østervrå. Og det kan både ses og mærkes, når han spiller fodbold.

- Jeg har smidt en del kilo, og det gør en kæmpe forskel på fodboldbanen. I de pressede situationer er der meget mere overskud, og så er jeg blevet bedre til at styre feltet og forsvaret. Det er ikke kun fordi jeg er blevet lettere på tå, men det at medvirke i programmet har også påvirket en række psykiske egenskaber positivt, siger Palle Enevoldsen, som hver onsdag bliver fulgt at knap en million seere.



Her ser Palle Enevoldsen i selskab med sine fire håndværkerkolleger fra "Rigtige Mænd". Foto Palle Enevoldsen

Holdkammerater overrasket over nej til øl

I Østervrå IF har holdkammeraterne på oldboysholdet taget Palle Enevoldsens deltagelse rigtig pænt, men særligt én ændret vane har overrasket dem.

- Vi skulle jo skære alvorligt ned på alkohollen, så derfor sagde jeg jo nej til både øl nummer to, tre og fire når vi havde spillet. Så var det også de spurgte, hvor længe de skulle døje med det, siger den lune nordjyde med et smil og svarer på spørgsmålet omkring, hvorvidt rigtige mænd spiller fodbold:

- Det synes jeg da, at de gør. Det burde de i hvert fald!

Log ind