4 nye får chancen på U19-landsholdet

U19-kvindelandstræner Søren Randa-Boldt giver fire nye spillere muligheden for at vise sig frem, når holdet rejser til Spanien i næste måned forud for EM-kvalifikationen.


     
U19-kvindelandsholdet står over for eliterounden i EM-kvalifikationen, når holdet til april skal kæmpe om en billet til EM i Israel mod Slovenien,Tjekkiet og Holland.

Som forberedelse til EM-kvalifikationen rejser holdet til La Manga i Spanien fra den 3. -10. marts for at deltage i en træningsturnering, hvor holdet møder Skotland,Norge og England.

Landstræner Søren Randa-Boldt har udtaget 16 af de 18 spillere, der i efteråret spillede Danmark videre til eliterounden. Derudover giver han RikkeDybdahl, Sofie Karsberg-Petersen, Christina Beck og Signe Bruun chancen for at vise sig frem inden de afgørende EM-kvalifikationskampe.

Mens landstræneren tager 20 spillere med til træningsturneringen i Spanien, så er der kun plads til 18 spillere i EM-kvalifikationen. Dermed ertræningsturneringen i Spanien spillernes sidste chance for at overbevise landstræneren om deres kvaliteter.

”Vi skal bruge turneringen i Spanien som forberedelse til vores eliteround. Holdet skal spilles bedre sammen, og vi skal finde kernen aftruppen til eliteround. Spillerne skal præstere i Spanien. De skal vise sig frem og give den gas,” lyder det fra Søren Randa-Boldt.

Se kampprogrammet for U19-kvindelandsholdet

Truppen til træningsturneringen i La Manga, Spanien:

Log ind