MENU

U20 landsholdet matches mod Liverpool FC U21

Det danske U20 landshold skal igen i år i kamp imod de engelske U21 drenge fra Liverpool FC. Sidste år var det en tæt affære med masser af chancer, og det bliver derfor spændende, om de danske drenge i år kan gå sejrrigt fra banen i Middelfart.

Liverpool_20
Mikkel Duelund i nærkamp under sidste års kamp mod Liverpools U20 hold. Foto: www.fodboldbilleder.dkDet bliver en fodboldmæssig oplevelse, når det danske U20 landshold tager imod det engelske tophold Liverpool FC U21 i Middelfart torsdag den 13. august 2015.

Med en placering som nummer to i sidste års sæson er Liverpool-mandskabet en modstander, de danske drenge skal tage yderst alvorligt. Dog gør Liverpool-drengene klogt i ikke at undervurdere det danske hold, da Danmark stiller op med en række unge talenter, der alle har sin daglige fodboldgang i den højeste danske liga, Alka Superligaen.

Det er blandt andre Mathias Hebo Rasmussen fra FC Nordsjælland og Mikkel Duelund fra FC Midtjylland, der skal forsøge at holde de engelske spillere fra vinderkursen. Derudover er den erfarne U-landsholdsspiller Jacob Dehn Andersen også udtaget til kampen, så der er absolut ikke lagt op til nogen walk-over for nogle af holdene.

Sidste år tog det danske U20 landshold også imod de engelske spillere fra Liverpool. Det var en chancespækket kamp, hvor tilfældigheder hurtigt kunne have sendt et af holdene på vinderkurs, men med flotte målmandspræstationer og solidt forsvarsarbejde endte kampen målløs - men langt fra chanceløs. Begge hold har derfor meget at revanchere fra sidste år, og der er dermed lagt op til en spændende affære mellem de to mandskaber. 

Kampen spilles kl 18.45 på Middelfart Stadion og koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

Har du ikke mulighed for at se kampen mellem Liverpool FC U21 og det danske U20 landshold, så er heldigvis ikke kun den engelske storklub, der har fornøjelsen af en kamp mod det U20 landsholdet. Her tager truppen nemlig imod vores svenske naboer, når deres U20 landshold kommer til Horsens den 12. oktober 2015. Det er i samarbejde med 1. divisionsklubben AC Horsens, og derfor er det CASA Arena Horsens’ græs og tribuner, der danner rammerne om nabostriden. 

Log ind