MENU

U17: Uafgjort mod Bulgarien

Trods dansk dominans måtte U17-landsholdet nøjes med 0-0 mod Bulgarien.I den anden af de to venskabskampe mod Bulgarien startede det danske U17-landshold igen fint.

Allerede i starten var der gode takter, og spillet blev sat fint. Og efter et hjørne opstod en dansk mulighed, som desværre ikke blev til mål.

Det var tydeligt, at det bulgarske hold havde stor respekt for danskerne efter øretæven i den første kamp. Så de var påpasselige og gav ikke mange muligheder væk.

Danmark prøvede til stadighed at få gang i deres opspilsmønstre, og der var flere situationer, hvor spillet flød godt for holdet.

Det blev dog ikke til de store muligheder, og holdene gik til pause med 0-0.

Anden halvleg faldt lidt i tempo, og varmen satte sit præg på begge hold.

Danmark var stadig spilstyrende og fik trods et defensivt indstillet bulgarsk hold enkelte muligheder for at skabe chancer, men det blev ved lige ved og næsten.

Selvom holdet satsede offensivt i den sidste del af kampen, blev der ikke scoret, og så endte den anden af de to kampe mod Bulgarien 0-0.

Efter kampen udtalte landstræner Jan Michaelsen:

"Det er klart, at jeg er ærgerlig over, at vi ikke vinder. Men det positive er, at vi står stærkere defensivt og kun giver en chance væk. Det er selvfølgelig et tilbageskridt fra i tirsdags, at vi ikke får omsat vores totale dominans til flere åbne muligheder. Lidt skidt, at ikke alle rammer samme høje niveau som i tirsdags, men nu går vi på træningsbanen og gør klar til kvalifikationsrunden,", lød det fra Jan Michaelsen.

Holdet har en træningssamling den 8. september i Nyborg, hvor det møder OB klokken 17.00.

Fra den 18/9-28/9 er der første kvalifikationsrunde på Island, hvor modstanderne er Grækenland, Kasakhstan og Island.

Log ind