MENU

Tjen penge til din klub og støt børn i nød

Hvis din klub deltager i Red Barnets landsindsamling, støtter I børn i katastroferamte områder. Og samtidig får I 15% af de midler I ind til jeres klub eller hold.

Nu kan din klub tilmelde sig Red Barnets landsindsamling den 6. september. Pengene går til Red Barnets arbejdet med at hjælpe børn i katastroferamte områder. Men som noget nyt modtager din klub eller dit hold 15% af de midler i samler ind. 

11 mand I tre timer = 11.000 KR.
Det tager cirka tre timer at samle ind og giver cirka 1.000 kroner i hver indsamlingsbøtte. Hvis et fodboldhold går på gaden for at samle ind, får klubben 15 % af beløbet - cirka 1.650 kroner.  Det kan I bruge til stævner, til udstyr, eller hvad I mangler i jeres klub. Resten går til børn i katastrofer.

Resten går til børn, der er fanget i katastrofer. Og de kan redde rigtig mange børn og deres familier. 
For 500 kr. kan vi give medicin til 50 børn
For 250 kr. kan vi give rent vand til 20 familier i en måned
For 250 kr. kan vi give mad til en familie på 6 i en

Vind besøg af Hjem-IS
Alle fodboldhold og klubber, der er tilmeldt landsindsamlingen, er med i konkurrencen om at få besøg af HjemIS. Den fodboldklub der stiller med flest indsamlere vinder et besøg af en Hjem-IS bil, der deler is ud til alle indsamlere. Klubben beslutter i samarbejde med HjemIs hvilken dag, der passer bedst. Klubben og vinderholdene offentliggøres i uge 38 og får direkte besked.

Hvordan tilmelder mang sig?
Det er nemt. Du tilmelder din klub på www.redbarnet.dk/dbu Her finder I også mere information om landsindsamlingen.

Log ind