MENU

Landsholdet udfordrer fansene

Landsholdet giver med et nyt koncept ’Fanudfordringen’ noget tilbage til de danske fans for deres uvurderlige støtte. Derfor stiller de fansene en ny udfordring til hver landsholdssamling - og giver noget tilbage, hvis fansene klarer udfordringen.

Et fyldt Telia Parken, spænding og forventningsglæde. Tilskuere, som alle rejser sig for at synge den danske nationalmelodi sammen med landsholdsspillerne. Passion, fællesskab og et fælles mål hvor alle står sammen. Det er noget af det, som giver gåsehud og en følelse af at være en del af noget større.  

Den 12. mand har en enorm betydning for landsholdet, og noget af det største for spillerne er at stå i Telia Parken og synge den danske nationalmelodi sammen med hele stadionet. I et nyt koncept i samarbejde med BT ønsker landsholdet at give noget tilbage til fansene for deres loyale støtte. Derfor stiller landsholdet fremover fansene en ny udfordring ved hver landsholdssamling - og giver noget tilbage, hvis fansene klarer udfordringen. 

Allerede nu er landsholdet klar med den første udfordring til fansene. Udfordringen lyder:

Hey fans. Vi udfordrer jer til at synge nationalsangen endnu højere, end I gjorde sidste gang. Om I er i Parken, eller om I er derhjemme - bare giv den gas og syng med. Og hvis I gør det, så giver vi jer noget tilbage.

Se ovenstående video, hvor Yussuf Yurary Poulsen, Pierre Emile Højbjerg og Simon Kjær udfordrer fansene - og se, hvad fansene kan se frem til, hvis de klarer udfordringen.

Alle, som deltager i udfordringen, kan deltage i en konkurrence om VIP-billetter til Danmark-Frankrig. Læs mere og deltag i konkurrencen her. Log ind