MENU

Kim Milton ny dommerkonsulent i DBU

Fra den 1. september står Kim Milton i spidsen for DBU’s dommerteam. Han får ansvaret for blandt andet udviklingen og uddannelsen på dommerområdet.


Kim Milton er i spidsen for DBU's dommerteam fra 1. september. Foto: fodboldbilleder.dkDBU har fået en ny mand i spidsen for dommerteamet. Det er den forhenværende topdommer Kim Milton.
 
Kim Milton tiltræder den 1. september i rollen som dommerkonsulent, hvor han får ansvaret for blandt andet udviklingen og uddannelsen af dommerområdet i DBU, og hvor han også skal være ansvarlig for DBU´s to nye dommerprojekter ’prof. Dommer2’ og ’5. -6. dommer’, som er igangsat i samarbejde med Divisionsforeningen.
 
”Jeg glæder mig meget til den nye udfordring. Det er altid spændende at arbejde med mennesker, og jeg ser frem til arbejdet med elitedommerne, hvor jeg kan være med til at give min erfaring, fra årene som dommer, videre og samtidig få sat mit aftryk på stillingen og opgaverne,” siger Kim Milton.
 
I DBU har man længe søgt efter en ny dommerkonsulent, men ønsket om at besætte stillingen med en erfaren international topdommer, har sat sine naturlige begrænsninger på ansøgerfeltet. Derfor er elitechef Kim Hallberg meget glad for, at der endelig er kommet en aftale på plads med en så tung profil som Kim Milton. 

”Vi er rigtig glade for, at det endelig er lykkedes at få vores dommerkonsulent på plads – oveni købet med en af de mest erfarne danske topdommere i nyere tid. Stillingen er ændret fra at være ren administrativ til i højere grad at være udviklingsorienteret med ansvaret for dialogen med vores elitedommere samt implementering og evaluering af vores nye dommerprojekter. Derfor skal ansættelsen af Kim ses som en yderligere styrkelse i bestræbelserne på at løfte dommerniveauet endnu højere i dansk fodbold”

Kim Milton er 55 år gammel og dømte fra 1991 og indtil karrierestoppet i 2006 i Superligaen. 16 sæsoner og over 250 Superligakampe blev det til samt adskillige internationale topopgør – blandt andet Champions League finalen i 2004 og kampen mellem England og Argentina ved VM i 1998, hvor Beckham blev udvist.
 
Efter endt dommerkarriere har Kim Milton først været i FC Roskilde og senest i Fryland APS som vicedirektør. Derudover sidder Kim Milton på nuværende tidspunkt i DBU’s Fodboldens Etiske Råd, som han dog træder ud af, når han starter i den nye stilling. 


Log ind