MENU

30 spillere skal overbevise U16-landstræneren

Landstræner Danny Jung har udtaget en trup på 30 spillere til det ”nye” U16-landshold. Landstræneren forventer spændte, nervøse og glade spillere.Det nye U16-landshold samles for første gang den 1. og 2. september, hvor holdet spiller en træningskamp mod Varde og en venskabskamp mod Tyskland. Landstræneren skal på de to dage se 30 spillere an og give dem en fornemmelse af, hvad det vil sige at spille på landsholdet.

”Samlingen giver mulighed for at vise spillerne, hvordan tingene foregår på landsholdet, og så vil det give dem erfaring. Jeg skal forsøge at finde ind til hver enkelt spiller og se, hvor meget de kan magte. Jeg forventer, at de vil være spændte, nervøse og glade, og det er mit job at opfordre dem til at spille med glæde og spille frit, så vi får set, hvad de kan. Det handler om at vise sig frem,” siger Danny Jung.

”Tyskerne er rigtig gode, så vi kan godt risikere at ende med at tabe, men vi kan selvfølgelig også lave et godt resultat. Vi skal tage de positive briller på, og så skal der knokles på banen,” siger landstræneren.

Se Danmark-Tyskland 

Kampen mod Tyskland spilles den 2. september kl. 12.00 på Løgumkloster Stadion. Forberedelserne og kampafviklingen foregår i et tæt samarbejde med Tønder kommune og Sportsefterskolen SINE, der sammen med Klosterhallerne, Tønder Sportscollege og Løgum IF vil levere et kæmpe stykke arbejde for at få stablet et godt arrangement på benene til glæde for spillerne og tilskuerne.

Se U16-truppen her

Følg U16-landsholdet på Facebook

Log ind