U18: Dobbelt op på sejr

Det er sjældent at det sker! Men torsdag lykkedes det for U18-landsholdet også at vinde den anden kamp mod Montenegro - og dermed vandt holdet begge kampe i denne uges dobbeltarrangement. Målscorerne i torsdagens sejr var Justin Shaibu og Mikkel Kallesøe.



Torsdag aften var det tid til den anden kamp mod Montenegro, som efter tirsdagens 2-1 nederlag havde revanche til gode. Sådan gik det ikke, da danskerneefter to mål i starten af begge halvlege fortjent kunne trække sig sejrigt ud af opgøret med en 2-0 sejr!

Kampen blev spillet i Tingbjerg Idrætspark, som for første gang var vært for en dansk landskamp. Danskerne havde i den første kamp i tirsdags været ensmule sløsede fra kampens start, så derfor var der fokus på at komme godt i gang i dagens kamp.

Den mission lykkedes fuldt ud, for allerede efter 10 minutter, havde Justin Shaibu bragt danskerne foran 1-0. Scoringen faldt efter en løbeduel med enmidtstopper, som sendte angriberen alene med den montenegrinske keeper – en mulighed som HB Køge-angriber sikkert scorede på.

1. halvleg forløb generelt med mange fine momenter i det danske spil, men Montenegro viste samtidig stor farlighed på omstillinger og i to mod tresituationer, var det tæt på at blive rigtig farligt i det danske felt.


Danskerne havde dog også deres muligheder i det etablerede spil, men 1-0 stillingen holdt frem til pausen.

De to hold var knap kommet i gang med 2. halvleg, da danskerne igen slog til. En diagonal spillet ned bag Montenegros forsvar blev taget flot ned af MikkelKallesøe, som koldt og kynisk sparkede bolden fladt ind i det lange hjørne. En super start på 2. halvleg for de danske drenge! En tydelig kold spand vand ihovedet på Montenegro, som nu have trange udsigter for at komme tilbage i opgøret. Stillingen evnede de da heller ikke at ændre på, og derfor kunnedanskerne endnu en gang hive sejren hjem.

Med sejren vandt danskerne begge ugens kampe mod Montenegro, og med både sejrene og spillet i betragtning, så var det en tilfreds U18-landstræner HenrikClausen, som kunne runde af på nogle gode kampe og dage.

”Jeg synes, vi spiller to kampe mod Montenegro, hvor vi har flere gode perioder end dårlige. Vi bliver matchet fysisk, men spillemæssigt synes jeg, vi erklart bedst. I dagens kamp havde vi dog nogle problemer på omstillinger imod os, fordi vi spiller med mange spillere foran bolden og samtidig smider formange bolde i opbygningsspillet. Omvendt havde vi igen i dag mange gode angreb - og vi havde samtidig lidt held med vores plan om at bygge op i venstre også skifte hurtigt mod højre - bl.a. er 2-0 målet et eksempel på dette. Chancemæssigt er det i dag mere lige - men vi er så skarpest!”

”Generelt synes jeg, at spillerne har gjort det godt og været fokuserede og også haft godt humør. Desuden stor ros til banerne både hos Avarta BK ogBrønshøj BK, som var velplejede og gode for vores spil” - slutter Henrik Clausen.

Se de to danske mål på DBU’s Facebookside for ungdomslandsholdene.

Næste aktivitet for U18-landsholdet er nu en træningssamling i Tilst d. 27-29. august.

Kamprapport
Hold U18-landsholdet
Kamp Danmark - Montenegro
Tid 25. september 2014 kl. 18:00
Sted Tingbjerg Idrætspark, Brønshøj
Status Venskabskamp
Resultat 2-0 (1-0)
Tilskuere 784
Dommer Benjamin Willaume-Jantzen
Linjedommere Constantin Ilie og Søren Lehmann
4. dommer Martin Køster
Startopstillingen
Nr. Spiller Klub
16 Thomas Gall FC Nordsjælland
2 Alexander Munksgaard FC Midtjylland
4 Jacob Hansen Niklassen AGF
9 Justin Shaibu HB Køge
12 Sammy Skytte Silkeborg IF
13 Mikkel Kallesøe Randers Freja
14 Frederik Bay FC København
15 Morten Rokkedal AaB
17 Nicklas Halse (anfører) Brøndby IF
18 Mikkel Duelund FC Midtjylland
19 Kristian Veber OB
Kampforløb
Min Status Spiller
5 Gult kort Stefan Vukcevic
10 1-0 Justin Shaibu 
47 Gult kort Bojan Magud
47 2-0 Mikkel Kallesøe
52 Gult kort Nicklas Halse
63 Gult kort Sammy Skytte
63 Gult kort Oliver Sarkic
Ind- og udskiftninger
Min Ind Ud
55 10. Emre Moor, Lyngby BK Mikkel Kallesøe
55 11. Mads Thychosen Kristian Veber
55 7. Mathias Kristensen Mikkel Duelund
72 3. Benjamin Lund, FC Nordsjælland Justin Shaibu
83 6. Casper Brun Morten Rokkedal
Ikke benyttet
1 8 Andreas Raahauge Frederik Lauenborg AC Horsens Randers Freja

Log ind