U17 tester EM-formen mod Irland

De danske U17-piger tager i slutningen af måneden til Irland, hvor to venskabskampe udgør sidste test før EM-kvalifikationen i oktober.



Signe Bruun og resten af U17-truppen skal i oktober spille EM-kvalifikation. Inden da gælder det to testkampe mod Irland. Foto: www.fodboldbilleder.dk



Der er kun lidt over en måned til de det danske U17-landshold skal kæmpe om EM-kvalifikationspoint. Inden da skal den danske U17-landstræner samle op efter Nordic Cup, hvor der både kom svar men også opstod flere spørgsmål, som landstræneren vil bruge de t testkampe til at finde svar på.

”Kampene i Irland skal bruges til at fortsætte det arbejde pigerne lavede som U16 spillere til Nordic. Dvs. at repetere vores spillestil – især med fokus på sidste tredjedel af banen, få vigtige relationelle færdigheder ind på holdet samt udvikle den enkelte spiller endnu mere til den internationale scene. Endelig er kampene generalprøve inden det går løs i 1. EM kval. i Makedonien”.

Det er en trup i tæt på stærkeste opstilling, der skal teste kampform og fysik i Irland. Og det glæder landstræneren:

”Truppen ligner en del af den trup, der var afsted til Nordic i sommers, men der er også sket nogle udskiftninger, da en del spillere er kommet tilbage fra nogle drilske skader.  Men alt i alt en spændende trup, hvor størstedelen af spillerne kommer fra et stærkt spillende Team Viborg, som pt. fører U17 DM rækken”.

Danmark møder Irland henholdsvis den 23. og 25. september. Inden da samles holdet til en træningssamling i Vejen.

Se truppen her

Log ind