MENU

Ligalandsholdsturen aflyst

DBU aflyser for andet år i træk træningsturen for ligalandsholdet på grund af besparelser.


Andreas Cornelius var en af de spillere, som var med Ligalandsholdet i Arizona i januar 2013. Foto: fodboldbilleder.dkFor andet år i træk bliver der ingen træningstur for ligalandsholdet i starten af det nye år, da nødvendige økonomiske besparelser ikke gør det muligt at gennemføre turen. Besparelsen er en del af en større spareplan, som desværre også har haft betydning for personalet i DBU.
 
”DBU har ikke opnået de ønskede indtægter de seneste år. Sidste år var der et underskud på 10 millioner, og i indeværende år er der også udsigt til et tilsvarende underskud. Derfor har vi været nødsaget til at kigge på vores organisation og aktiviteter, og her har vi blandt andet valgt spare den årlige tur med ligalandsholdet, som er en stor udgiftspost,” siger Claus Bretton-Meyer, administrerende direktør. 
 
Det er andet år i træk, at Ligalandsholdsturen bliver sparret væk. Derfor var ligalandsholdet senest af sted på en kombineret tur med U21-landsholdet i januar 2013, hvor turen gik til Arizona i USA. 
 
Der er dog ikke tale om en nedlægning af ligalandsholdet, såfremt de sportslige og økonomiske forudsætninger er til stede i de kommende år.
 
Du kan se ligalandsholdets tidligere træningsture her  

Log ind