U21 på træningstur til Tyrkiet

U21-landsholdet samler 20 hjemlige spillere og drager 10 dage til Tyrkiet i slutningen af januar på den årlige vintertur.


Riza Durmisi, BIF, er en af de spillere fra årgang 94, som er aktuel både på EM-holdet og på det nye U21-hold.


Til sommer venter en EM-slutrunde for de U21-spillere, som er født i 1992 eller senere, men allerede til sommer starter kvalifikationen for den nye U21-årgang, som denne gang er født i 1994 eller senere. 

Derfor er der også lagt op til en god forberedelse for landstræner Jess Thorup og hans nye U21-landshold, når de fra den 19.-28. januar rejser på træningstur til Belek i Tyrkiet. 

Jess Thorup skal nemlig primært vælge de 20 spillere fra årgang 1994 og 1995, som er den kommende U21-årgang. 

”Jeg er rigtig glad for, at vi igen i år har mulighed for at tage på træningstur. Sidste år gav den et stort udbytte, og igen får jeg en god mulighed for at se spillere an til det nye U21-landshold, inden deres kvalifikation starter,” siger Jess Thorup og fortsætter:

”Turen tjener også som forberedelse til slutrunden i Tjekkiet, da den giver mig lejlighed til at se nærmere på en række af boblerne, som sagtens kan trænge sig på. Det gør bare turen endnu mere værdifuld for os”

”Det er en rigtig god mulighed for at træne med spillerne over en længere periode på ti dage med to kampe, hvor mange andre spillere ligeledes er igennem et hårdt træningsforløb i klubberne,” siger Jess Thorup, som allerede i indeværende år vil udtage spillerne, for at give klubberne god tid til at planlægge deres opstart.   

Valget er, ligesom sidste år, faldet på Belek i Tyrkiet, hvor Danmark skal spille to kampe i perioden. Hvem U21-landsholdet møder er dog endnu ikke besluttet. 

Log ind