Landsholdets venskabskampe sendes på Kanal 5

Alle venskabskampe for det danske fodboldlandshold frem til EM vil blive vist på Kanal 5, der dermed er den eneste kanal, hvor de danske seere kan følge det danske fodboldlandshold.



Alle venskabskampe for det danske fodboldlandshold frem til EM vil blive vist på Kanal 5, der dermed er den eneste kanal, hvor de danske seere kan følge det danske fodboldlandshold.
 
Kanal 5 har i forvejen rettigheden til kvalifikationskampe til de to slutrunder EM i Frankrig og VM i Rusland. Siden september har kanalen vist en venskabskamp og tre af det danske landsholds kampe i vejen til Frankrig, senest med hjemmekampen mod Portugal den 14. oktober, hvor 940.000 seere så med.
 
”2015 byder på en række spændende og vigtige landskampe for herrelandsholdet – både i EM-kvalifikationen og venskabskampe. Vi er glade for at have SBS som fast samarbejdspartner på alle kampe, så vi sammen kan skabe den rette stemning og opbakning til landsholdet. Det giver gode rammer for gode tv-oplevelser for alle fodboldfans,” siger Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU

Der vil i 2015 blive spillet to-tre venskabskampe. I aften møder landsholdet Serbien på udebane og kan med en sejr bringe sig et pænt skridt tættere på slutrunden.

”Vi er rigtig glade for at have rettigheden til landsholdet og ikke mindst alle kampe, som holdet spiller i 2015. Vi har haft flotte seertal til alle fire kampe, så at vi bliver den eneste tv-kanal som viser landsholdet gør, at vi kan tage fuldt ejerskab af rettigheden,” siger Christian Kemp, adm. dir, for SBS Discovery Media.
 
Landsholdets kampe kan følges live på Kanal 5, der kan ses af omkring 90 procent af alle husstande. Samtidig kan kampene ses på streamingtjenesten emkval.dk, der også giver adgang til samtlige kampe i EM-kvalifikationsturneringen.

Log ind