U20 mod Liverpool FC i Svendborg

Det danske U20-landshold afslutter en træningssamling på Fyn med en kamp mod Liverpool FC's U21 mandskab torsdag den 7. august kl. 19. Landstræner Jess Thorup har udtaget en trup på 22 mand. Emiliano Marcondes fra FC Nordsjælland er bladt de 22 spillere, der møder Liverpools U21-hold den 7. august. Foto: www.fodboldbilleder.dk


Om to uger samles det danske U20-landshold i Svendborg til en træningssamling, hvor landtræner Jess Thorup har udtaget 22 spillere.

U20 landsholdet har traditionelt deltaget i den nordirske Milk Cup i august. Men det har løbende givet udfordringer, da et stigende antal af de største danske U20 talenter er involveret i de superligakampe, der afvikles samtidig med Milk Cup.   

Derfor har derfor valgt at imødekomme klubberne og i stedet planlagt en fire dages træningssamling fra mandag til torsdag afsluttende med en venskabskamp mod Liverpools U21 hold torsdag den 7. august klokken 19.00 på Høje Bøge Stadion i Svendborg.

U21- og U20 Landstræner Jess Thorup har udtaget 22 spillere, primært fra årgang 1995, til træningssamlingen, som også er med til at danne grundlag for den trup der udtages til U20 landskampen mod Ukraine den 5. september på Casa Arena i Horsens.

”Jeg glæder mig til at arbejde med spillerne, da vi kun har to samlinger med U20 landsholdet inden det nye U21 landshold begynder EM kvalifikationen til næste år,” siger Jess Thorup og fortsætter:

”Da den anden U20-samling i september falder sammen med U21 landsholdets EM kval kampe, så er dette en perfekt mulighed for mig at lære spillerne bedre at kende, og takket være vores gode samarbejde med klubberne, så kan vi arbejde med en slagkraftig trup”, slutter Jess Thorup, der kan glæde sig over at kunne have en stor del af de største profiler med i truppen.

Billetter til kampen koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn mellem 8-18 år.

Se truppen her   

Log ind