Tilfredshed med UEFA-beslutning

UEFA flytter Champions League-kvalifikationskampen mellem FC Dnipro og FC København til Kiev i det vestlige Ukraine.

Det er med stor tilfredshed, at DBU netop har modtaget meldingen fra FCK om, at UEFA har valgt at flytte CL-kvalifikationskampen i den kommende uge mellem FC Dnipro og FC København. Kampen flyttes vestpå fra Dnipropetrovsk til Kiev på grund af den verserende konflikt i Østukraine. 

”På FC Københavns vegne er jeg utrolig glad for, at UEFA har valgt at tage både DBU og ikke mindst FC Københavns henvendelser og bekymringer alvorligt og dermed beslutte ikke tage nogle chancer for afviklingen af kvalifikationskampen i næste uge. Jeg håber, at FC København nu kan fokusere 100 procent på det, det hele handler om, nemlig fodbolden, og gøre deres til at sikre et godt europæisk resultat til dansk fodbold,” udtaler DBU’s formand Jesper Møller.

”Når det er sagt, føler jeg med den ukrainske klub, som har udfordringer nok i hjemlandet, som situationen er. Men selvom flytningen sker på en tragisk baggrund, er jeg glad for, at hensynet til de involveredes sikkerhed og forsikringsspørgsmålet har været afgørende,” uddyber Jesper Møller. 

 Kampen FC Dnipro - FC København spilles onsdag den 30. juli 2014 kl. 19.00 lokal tid på det olympiske stadion i Kiev. 

Læs mere på FCK's hjemmeside

Log ind