U21: Dansk chokstart sikrede sejren

Det danske U21 landshold chokstartede og besejrede Admira Wacker 2-1 i Tyrkiet

Det danske U21 landsholdet har i de sidste 4 dage trænet på de fine græsbaner i det behage klima i Belek, Tyrkiet, på holdets årlige vintertur.

Fredag eftermiddag skulle de danske drenge for første gang i kamp, og modstanderen var Admira Wacker fra den bedste østrigske fodboldrække.

De danske drenge chokstartede i kampen med to scoringer!

Efter blot tre minutter slog Kenneth Zohore til, da Brøndby angriberen med en hårdt venstrebenshug fra 20 meter bankede Danmark i front.

Minuttet efter blev føringen fordoblet, da Oliver Thychosen fik en perfekt stikning i dybden af Rasmus Falk, og den lynhurtige FCN kant scorede sikkert ved fjerneste stolpe.

Admira Wacker overvandt chokstarten, og efter ti minutter viste østrigerne for alvor tænder, men Jakob Busk Jensen var en sikker sidste skanse i det danske mål.

Herefter var kampen en åben affære, og Admira Wacker spillerne viste også deres kvaliteter, men Danmark var dog tættere på 3-0 før pausen med en friløber til Kenneth Zohore og et nærgående hovedstød fra Patrick Banggaard efter hjørnespark.

Efter pausen fortsatte den åbne slagudveksling, hvor østrigerne fik presset de danske drenge, der i perioder leverede fint pasningsspil og generelt fightede flot.

Efter 77. minutter fik østrigerne bragt lidt spænding tilbage i kampen, da de scorede efter en returbold i feltet, men sejren kom aldrig helt i fare, og den danske lejr kunne glæde sig over en god og værdifuld testkamp i det tyrkiske.