MENU

Kom i mål med spillerregistrering

De fleste danske fodboldklubber har nu fået registreret deres fodboldspillere. Vi hjælper de sidste videre.


____________________________________________________________

Mange klubber har brugt juleferien til at få registreret deres fodboldspillere, så langt de fleste klubber nu er godt i gang. Der er dog stadig klubber, der mangler.

Vigtigt at få registreret sine fodboldspillere
Kun registrerede fodboldspillere kan kobles på de nye elektroniske holdkort, og derfor er det også kun registrerede fodboldspillere, der kan spille lovligt. For rækker med holdkort gælder altså, med effekt fra forårssæsonen, at klubberne skal have både et spillercertifikat/-erklæring på spilleren og have ham/hende registreret for at spilleren kan spille kampe for klubben. Alle klubbens spillere skal registeres.

Sådan kommer I videre med spillerregistreringen
Er I ikke kommet i gang med spillerregistreringen i din klub, er der hjælp at hente. Supportere i jeres lokalunion sidder klar til at vejlede og evt. yde "hands-on-hjælp", hvis det kan hjælpe jer videre. Supporterne kan bedst hjælpe jer, hvis I har de obligatoriske oplysninger på spillerne. Det er altså vigtigt at få dem indsamlet nu, hvis man ikke allerede har dem.

Bruger man KlubOffice i forvejen, tastes spillernes oplysninger ind direkte. Hvis ikke kan man med fordel lægge spillernes oplysninger i en importfil (Excel), som kan hentes her. Derved kan spillerne nemlig hurtigt og let importeres til KlubOffice. Det kan supporterne hjælpe jer med.

Kontakt jeres lokale supporter her.

Spillere skal registreres løbende
At få lagt alle sine spillere ind og få dem registreret er første skridt. Efterfølgende skal man huske, at nye spillere skal registreres løbende. Det gør man således:

  1. Log på KlubOffice
  2. Vælg topmenuen KlubAdmin > Medlemmer
  3. Klik på Opret nyt medlem (ikon øverst til højre)
  4. Tryk Ja når der bliver spurgt om medlemmet skal oprettes som fodboldspiller
  5. Udfyld spillerens oplysninger og tryg Gem ændringer

Spilleren sendes herefter til godkendelse hos lokalunionen for at undgå dobbeltoprettelser.

Læs mere om:
Spillerregistrering
IT-boost til breddefodbolden
Elektroniske holdkort

Log ind