fodboldbilleder.dk


Futsal er den officielle form for indendørs fodbold i Danmark, og igen i år skal Danmarksmestrene kåres. I denne weekend er det Danmarksmesterskaberne for U17- og U19-drenge og kvinder og U18-piger, som afvikles Gigantium.

Om lørdagen er det Danmarksmesterskabet drengene, som kæmper om titlen, mens kvinder og U18 piger spiller søndag. Begge dage starter programmet med første semifinale klokken 11 og løber indtil finalerne, som skydes i gang klokken 18.30 og 19.45.

Fire hold i hver række har kvalificeret sig til Final 4-stævnet. Ungdomsholdene har kvalificeret sig gennem Lokalunionerne, mens kvinderne har været gennem Futsal Ligaen. Ved de indledende stævner har alle hold udvist stor teknisk dygtighed, intensitet og engagement, så der er lagt op til nogle spændende kampe, om hvilke hold der skal løfte DM-pokalen.

I rækken for U17 Drenge er der i år tre debutanter ved Final 4. Nemlig Frederikssund IK, FC Øresund og Nr. Aaby IK, mens IF Skjold Sæby også sidste år deltog. IF Skjold Sæby har meget imponerende kun lukket to mål ind på deres vej mod Final 4, mens FC Øresund er gået ubesejret hele vejen til Gigantium.

I U19 Drenge-rækken er det gensyn med to af sidste års U17-deltagere Lundergård IU og IF Skjold Sæby og selvfølgelig BSF, som er med for fjerde sæson i træk i U19-rækken, mens Jægersorg BK er ’den nye dreng’ i U19-klassen.

Hos kvinderne er det de regerende Danmarksmestre fra Fortuna Hjørring, med flere A-landsholdsspillere på holdkortet, som skal forvare titlen overfor BSF og de to Final 4-debutanter B1913 og B93/HIK/Skjold.

I rækken for U18 Piger er Næsby BK, BSF og Brøndby IF, gengangere fra sidste år, hvor medaljerne blev fordelt i nævnte rækkefølge med guld til Næsby BK. Lyseng IF, som er den fjerde og nye deltager, er et relativt ubeskrevet blad i DBU’s Futsal historie, så de bliver sammen med de tre øvrige hold spændende at følge.

Se programmerne for stævnet her:

U17 Drenge 
U19 Drenge 
U18 Piger
Kvinder 

Der er gratis adgang begge dage